Όσο σημαντικό είναι για μια νύφη το νυφικό, άλλο τόσο σημαντική είναι και το haistyle. Πρέπει να ταιριάζει με το ύφος του νυφικού, να αναδεικνύει το πρόσωπο της νύφης, να είναι ανάλαφρο, να ακολουθεί τις νέες τάσεις και φυσικά να αντέχει! Στο Yes I Do Catwalk by PANDORA καταφέραμε και οι 60 νύφες μας να έχουν τέλεια μαλλιά! Πώς; Ανέλαβε τις κομμώσεις η έμπειρη ομάδα του κ. Σφακιανάκη των κομμωτηρίων ΤΕΟ, που περιποιήθηκε τις “νύφες” με προϊόντα ΕΙΜΙ της Wella Professionals και με εργαλεία styling μαλλιών της ghd.!  

Ο κύριος Σφακιανάκης με τη Σόφη Πασχάλη, την Ειρήνη Κολιδά, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και άλλες “νύφες”…!

Πλούσια υγιή μαλλιά, loose hair braids, κομψά σινιόν, ελαφρές μπούκλες, vague απογείωσαν το bridal look της κάθε νύφης ξεχωριστά και έδειξαν τις νέες τάσεις στα νυφικά χτενίσματα για την άνοιξη / καλοκαίρι 2018!

Η Αποστολία Ζώη έτοιμη “νύφη” με ελαφρύ σινιόν!Η Άννα Πρέλεβιτς έχει αφεθεί στα έμπειρα χέρια της ομάδας των κομμωτηρίων ΤΕΟΟ κ. Σφακιανάκης βάζει μια τελευταία πινελιά στην Πηνελόπη Πλάκα…Η Σόφη Πασχάλη με ανάλαφρες μπούκλες.

Η Νίκη Μουστάκα, beauty editor του Yes I Do με  ανάλαφρες μπούκλες και ρομαντικό στεφανάκι απολαμβάνει μια solo αφιέρωση από τον Γιώργο Γαϊτάνο των DuoViolinsΗ fashion editor του Yes I Do Σοφία Ιωάννου 

Η σχεδιάστρια Δήμητρα Αντωνέα made Bride by Antonea με τις “νύφες” της.