Η Beauty Editor του Tlife, Νατάσα Μπερέκου, συμμετείχε στο Yes I Do Catwalk by PANDORA και μας αφηγείται την εμπειρία της από την πασαρέλα!

“Τρία πράγματα με συγκίνησαν περισσότερο σε αυτό το Yes I do (εκτός από την πρόταση γάμου)!

Είναι η δεύτερη φορά που συμμετέχω στο Yes I do Catwalk by Pandora και είναι η χιλιοστή φορά που θα πω/γράψω πως είναι μεγάλη μου τιμή. Και το εννοώ. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή.

Θεωρητικά, όταν κάνεις κάτι για δεύτερη φορά δεν συγκινήσαι το ίδιο με την πρώτη, γιατί τα πράγματα δεν είναι το ίδιο πρωτόγνωρα και γιατί, εν πάσει περιπτώσει, ξέρεις πάνω- κάτω τι θα δεις. Ας πούμε: αν παντρευτείς για δεύτερη φορά ο ενθουσιασμός σου δεν είναι ο ίδιος με αυτόν της πρώτης. Says… who?

Αυτή, λοιπόν, ήταν η δεύτερη φορά που είπα το «ναι» στην πρόταση και περπάτησα στο Yes I Do. Αλλά ήταν όλα τόσο διαφορετικά και ο ενθουσιασμός μου εξίσου μεγάλος.

Για αρχή, ήμουν μια παραμυθένια νύφη μέσα στο υπέροχο νυφικό της Ματίνας Μέγκλα. Τα μαλλιά μου ήταν πιο κοντά (τις ελάχιστες φορές που μπορεί να έχω φανταστεί πώς θα με ήθελα νύφη, με φανταζόμουν με μακριά μαλλιά, και να που δεν ήταν όσο μακριά τα ήθελα από πέρυσι που τα έκοψα καρέ*) και παρ’ όλα αυτά, αυτή η εκδοχή της νύφης μου άρεσε πολύ. Και ταίριαζαν τέλεια με το παραμυθένιο σκηνικό που είχε στήσει η ομάδα του Yes I do αντί για ένα ακόμη catwalk! Επίσης, το μακιγιάζ μου ήταν λες και είχε αυτό το τέλειο αναψοκοκκίνισμα για το οποίο λατρεύω να γράφω: σαν να γύρισες από μια βόλτα στην εξοχή. Και φυσικά, τίποτα από αυτά δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς το team της Wella και της Inglot και χωρίς αυτό το κατάλευκο νυφικό της Ματίνας που με έκανε να φαντάζω σαν να βγήκα από μια σελίδα παραμυθιού. Σχεδόν νεραϊδένια. Ή, γιατί όχι, εντελώς νεραϊδένια!

Τα κορίτσια της Ματίνας Μέγκλα σε πρόβα!Όλα τα κορίτσια που περπατήσαμε με νυφικά megla-m, μαζί με τη σχεδιάστρια.

Και μετά, ήρθε η ώρα του catwalk: αυτή τη φορά ήθελα να απολαύσω κάθε μικρό μου βήμα στη «σκηνή» που έμοιαζε περισσότερο με βόλτα στην εξοχή. Δεν υπήρχε καθόλου άγχος. Υπήρχε μπόλικη από αυτή τη μουσική των DuoViolins που έκτοτε έχω συνεχώς στα αυτιά μου και που έχω ξεσηκώσει όλο το youtube για να τους βρω (δεν τα έχω καταφέρει! Το πιο κοντινό που κατάφερα να βρω σε αυτό το υπέροχο ντουέτο με τα δυο βιολιά είναι αυτό που ακούς εδώ! Α, ναι! Πάτησε play για να μεταφερθείς κάπως καλύτερα στην σελίδα εκείνη του παραμυθιού που εγώ περπατάω στο catwalk με το νυφικό της Ματίνας Μέγκλα).

https://www.youtube.com/watch?v=OJX_unD1eqE

Αυτή η μουσική και η στιγμή που περπάτησα στο catwalk με το νυφικό μου ήταν δύο πολύ συγκινητικές στιγμές. ΑΛΛΑ η αγαπημένη μου, τα-λόγια-είναι-πολύ-λίγα για να σου περιγράψω σκηνή, ήταν όταν οι δύο πρωταγωνίστριες του παραμυθιού, η Σπυριδούλα και η Αλεξάνδρα, περπάτησαν στο catwalk παρέα με την Χριστίνα Μπόμπα.

Η Xριστίνα Μπόμπα συνοδεύει τις δύο πανέμορφες μαχήτριες του Make A Wish Greece.

Οι πρωταγωνίστριες, λοιπόν, αυτού του παραμυθιού είναι δύο μικρά κορίτσια που είναι πραγματικές μαχήτριες. Μαχήτριες γιατί είχαν μια ευχή που έκαναν πραγματικότητα και πολλές ακόμη που θα πραγματοποιήσουν στο μέλλον. Ήταν οι δύο λιλιπούτειες μαχήτριες του Make A Wish που ήταν εκεί για να μου υπενθυμίσουν πόσο υπέροχη είναι η ζωή και πόσο δεν πρέπει να σκάμε για τίποτα! Ήταν εκεί για να αφομοιωθούν απόλυτα με το σκηνικό που ετοίμασε η μοναδική Μυρτώ Κάζη με την ομάδα της και να μου υπενθυμίσουν ότι και παραμύθια υπάρχουν και πως πρέπει να πιστεύουμε σε αυτά.

Και εν τέλει, ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα!

Στο backstage με την Μυρτώ Κάζη, Ματίνα Μέγκλα και Αργυρώ Γιακούμα.

PS1: Σε ευχαριστώ Μυρτώ Κάζη για την τιμή (και αυτή είναι χιλιοστή πρώτη φορά που το λέω!).

PS2: Ακόμη προσπαθώ να χάσω τα κιλά από εκείνα τα συγκλονιστικά κουφέτα που είχατε στα goodie bags. Δεν έπρεπε!

* Οι τόσες λεπτομέρειες για τα κουρεμένα μου μαλλιά είναι για να σου πω πως αξίζει τον κόπο να τα κουρέψεις και να τα δωρίσεις για να γίνουν περούκες! Θα είσαι μια κούκλα νύφη, έτσι κι αλλιώς!”

Wedding Dress: megla-m by Stamatia Megla

Photos by: Nikos Karanikolas

Διαβάστε επίσης:

Η εμπειρία μου από το Yes I Do Catwalk by Pandora – με νυφικό Anna Anemomilou!

Πρώτη φορά νύφη: Η εμπειρία μου από το Yes I Do Catwalk by Pandora!

Yes I Do Catwalk by Pandora: Οι σχεδιαστές και οι celebrities που συμμετείχαν!