Κάθε παραμύθι έχει μια όμορφη πριγκίπισσα, έναν γοητευτικό πρίγκιπα και έναν δράκο που απειλεί να καταστρέψει την ευτυχία τους με την πύρινη γλώσσα του. Στο παραμύθι της Jillian και του Max, ο δράκος πήρε τη μορφή του καρκίνου.

In sickness and in health, till death do us part…

Όταν η Jillian Hanson από το Νιού Τζέρσεϊ διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, αποφάσισε να δώσει στον επί τρία χρόνια σύντροφό της μια «διέξοδο». Του ζήτησε να χωρίσουν προτού τα πράγματα γίνουν χειρότερα, θεωρώντας ότι αυτό ήταν το δίκαιο για εκείνον. Ο Max Allegretti, όχι μόνο δεν αποδέχτηκε αυτή την πρόταση, αλλά παρέμεινε στο πλευρό της στα δύο χρόνια της μάχης της με τον καρκίνο. Μάλιστα, για να γιορτάσουν την τελευταία της χημειοθεραπεία, της ετοίμασε την πιο ξεχωριστή έκπληξη: Στις 28 Φεβρουαρίου του περασμένου έτους, γονάτισε μπροστά της -ενώπιον συγγενών, φίλων και νοσοκόμων- ζητώντας τη σε γάμο. Εκείνη, φυσικά, είπε το «ναι».

Παρά το γεγονός ότι το ζευγάρι είχε σκεφτεί τον γάμο πριν από τη διάγνωση του καρκίνου, η Jillian εξομολογήθηκε: «Εξεπλάγην τόσο που αποφάσισε να μου κάνει πρόταση γάμου σε μια ήδη ξεχωριστή ημέρα! Ήταν το κερασάκι στην τούρτα και πλέον θα γιορτάζουμε την ίδια μέρα δύο γεγονότα-σταθμούς στη ζωή μας».

To ζευγάρι ξεκίνησε αμέσως τις προετοιμασίες του γάμου. Τότε, η Jillian απευθύνθηκε στη Lauren Grench, γνωστή Νεοϋορκέζα wedding planner. Μόλις εκείνη πληροφορήθηκε την ιστορία του ζευγαριού, αποφάσισε να τους απαλλάξει από το άγχος των γαμήλιων προετοιμασιών και μάλιστα να αναλάβει τη διοργάνωση του γάμου εντελώς δωρεάν. Δίπλα της συγκέντρωσε μια ομάδα από επαγγελματίες του γάμου που αποφάσισαν να προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους στο νέο ξεκίνημα του ζευγαριού. «Όταν ανακοινώσαμε στην Jillian ότι oι σχεδιαστές Kenneth Winston θα της χαρίσουν το νυφικό των ονείρων της, κλαίγαμε μαζί» δήλωσε η wedding planner στο site Bored Panda.

Το τέλος μιας ιστορίας και το ξεκίνημα μιας νέας. 

Ο Max και η Jillian εισήλθαν εις γάμου κοινωνία έπειτα από 5 χρόνια σχέσης στο Τinton Falls, στη Νέα Υόρκη. Εμείς, δεν μπορούμε παρά να τους ευχηθούμε, πλέον, βίον ανθόσπαρτο και την πολυτιμότερη ευχή: να έχουν την υγεία τους.

Με πληροφορίες από Bored Panda.

Διαβάστε επίσης… 

Ένα κατάστημα στην Κρήτη με μανεκέν νύφης σε αναπηρικό αμαξίδιο στη βιτρίνα αποδεικνύει ότι η φιλοσοφία του inclusiveness ταιριάζει και στον γάμο!

5 απορίες για τον γάμο σας που ντρέπεστε και να τις σκεφτείτε

Oι viral φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του κόσμου: Same-sex γάμος με εξωφρενικό στιλ και άρωμα Bollywood