Μπορεί οι micro weddings να έχουν γίνει καθεστώς λόγω της κατάστασης που βιώνουμε με τον Covid-19, όμως αυτό δεν αποτελεί εμπόδιο για τα ζευγάρια που συνεχίζουν να κάνουν όνειρα και να σχεδιάζουν την κοινή τους ζωή. Ένα ακόμα ζευγάρι της showbiz που μπήκε κάτω από το wedding ραντάρ μας, μιας και σύντομα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας (ή του δημαρχείου, προς το παρόν αγνοούμε το μέρος), είναι αυτό της δημοσιογράφου του Mega Δάφνης Καραβοκύρη και του συντρόφου της και καταξιωμένου φωτογράφου Κοσμά Κουμιανού.

Φωτογραφία από το Instagram της Δάφνης Καραβοκύρη @korikaravokiri

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο φωτογράφος μέσω ενός story που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με caption «And she said yes». Στη φωτογραφία βλέπουμε μια τρυφερή στιγμή ανάμεσα στο ευτυχισμένο ζευγάρι, με την Καραβοκύρη να μην μπορεί να κρύψει τη χαρά της (αλλά και το εντυπωσιακό δαχτυλίδι της).

Στιγμιότυπο από το instagram story του @kosmaskoumianos

Το ζευγάρι μέχρι τώρα κρατά low profile, μη θέλοντας να τραβήξει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας και αποφεύγοντας τα συνεχή ποσταρίσματα στα social media. Φυσικά, οι κοινές τους εμφανίσεις δεν είναι λίγες. 

Φωτογραφία από το Instagram της Δάφνης Καραβοκύρη @korikaravokiri

Συγχαρητήρια, λοιπόν, στο married-to-be ζευγάρι. Άραγε, ποιος θα αναλάβει τις φωτογραφίες του γάμου;

Και μια τελευταία πολύ cute «οικογενειακή» φωτογραφία που λατρέψαμε από το Instagram της bride-to-be @korikaravokiri.

Διαβάστε επίσης… 

Φαίη Σκορδά – Νίκος Ηλιόπουλος: Θα παντρευτούν τελικά;

Η Lily Allen παντρεύτηκε τον ηθοποιό David Harbour στο Λας Βέγκας με «δεξίωση» στο Ιn-N-Out Burger

Φίλιππος Γλύξμπουργκ & Nina Flohr: Αρραβωνιάστηκε ο μικρότερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου