Το πιο πρωτότυπο wedding outfit επέλεξε παράνυμφος -και αδερφή της νύφης- ζευγαριού από τη Νεμπράσκα των Ηνωμένων Πολιτειών, αφότου -κατά τη διάρκεια της τελετής- ενημερώθηκε πως δεν θα τηρηθεί κάποιο dress code.

Πολύ φίλη μας η αδερφή της νύφης (αριστερά)!

Ο ρόλος των παράνυμφων είναι ιδιαίτερα σημαντικός στους γάμους των αγγλοσαξονικών, κυρίως, χωρών, με την επιλογή του κατάλληλου outfit να αποτελεί ένα κρίσιμο ζήτημα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ενός γάμου. Πώς θα δείχνει η παράνυμφος εντυπωσιακή, χωρίς να επισκιάζει τη νύφη;

Επόμενο, λοιπόν, η Christina Meador από τη Νεμπράσκα των Ηνωμένων Πολιτειών να γίνει στιγμιαίως διάσημη όταν εμφανίστηκε στο γάμο της αδερφής της φορώντας το πιο πρωτότυπο outfit ever -στολή τυραννόσαυρου- σπάζοντας την παράδοση της ενδυματολογικής ομοιομορφίας των παρανύμφων.

Όταν το «φόρεμα» της παράνυμφου δεν επισκιάζει μόνο τη νύφη, αλλά έναν ολόκληρο γάμο.

«Όταν γίνεσαι παράνυμφος και σου δίνουν την επιλογή να φορέσεις ό,τι θέλεις… Δεν μετανιώνω για τίποτα» έγραψε η ίδια σε ανάρτηση της στο Facebook, την οποία συνόδευσε με μία φωτογραφία από το χαρμόσυνο γεγονός. Φυσικά, η φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η ίδια να παρευρίσκεται στην τελετή με το κοστούμι τυραννόσαυρου έγινε viral, με περισσότερες από 35.000 κοινοποιήσεις στα social media.

Το cooler than ice ζευγάρι φαίνεται πως διασκέδασε με αυτή την ενδυματολογική επιλογή. Η νύφη, μάλιστα, δήλωσε στην Daily Mail πως βρίσκει την αδερφή της καταπληκτική και πως όταν της είπε πως θα μπορούσε να φορέσει ό,τι θέλει, το εννοούσε!

Διαβάστε επίσης…