Καλεσμένη στην εκπομπή “Familiar” στο OPEN TV βρέθηκε σήμερα η Ντίνα Νικολάου, η οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε στη Μυρτώ Κάζη και τον Ετεοκλή Παύλου το μυστικό για έναν επιτυχημένο γάμο. 

Φωτογραφία από @familiar_opentv (Instagram)

Έχοντας προσωπική εμπειρία, αφού ο δικός της γάμος μετρά πλέον πάνω από 25 χρόνια, η διάσημη σεφ ανέφερε: «Αυτό που χαρακτηρίζει εμένα και τον σύζυγό μου ως ζευγάρι είναι ότι και οι δύο έχουμε έντονη επαγγελματική ζωή, ότι αγαπάμε αυτό που κάνουμε. Το λάθος που κάνουν οι περισσότεροι γονείς είναι ότι παρουσιάζουν τη δουλειά στα παιδιά τους σαν πρόβλημα. Εμείς πάντα τους λέγαμε ότι δεν είμαστε πολλές ώρες μαζί σας αλλά είμαστε ευτυχισμένοι. Κάνουμε μια δουλειά που αγαπάμε πάρα πολύ και χωρίς αυτή τη δουλειά δεν θα ήμασταν ευτυχισμένοι». 

Φωτογραφία από @dina.nikolaou (Instagram)

Η γνωριμία με τον σύζυγό της και το μυστικό του γάμου τους

«Όταν γνώρισα τον άντρα μου ήμουν 23 ετών κι εκείνος 27. Γνωριστήκαμε σε ένα πάρτι στο Παρίσι. Στην αρχή δεν δείξαμε ότι πάθαμε αυτό που λέμε κεραυνοβόλο έρωτα, αλλά κρατήσαμε τους τύπους. Θεωρώ ότι η γνωριμία μας ήταν καρμική. Το γεγονός ότι η σχέση μας έχει κρατήσει όλα αυτά τα χρόνια οφείλεται στο ότι είμαστε ερωτευμένοι, έχουμε τη διάθεση να μοιραστούμε πράγματα, να κάνουμε ταξίδια… Όλα αυτά είναι πολύ σημαντικά σε μια σχέση. Κι αυτό κερδίζεται, παλεύεται, δεν χαρίζεται. Βέβαια, νομίζω ότι λειτούργησε θετικά το γεγονός ότι είχαμε δουλειές που μας ανάγκαζαν για μεγάλα χρονικά διαστήματα να μην είμαστε μαζί. Όταν ήμασταν πιο νέοι, το γεγονός ότι ζούσαμε σε διαφορετικές χώρες δημιουργούσε μια πάρα πολύ μεγάλη ερωτική επιθυμία. Οπότε όλο αυτό μας ανανέωνε ως ζευγάρι. Έπειτα, βοήθησε το γεγονός ότι θαυμάζει ο ένας τον άλλον και ότι κατά βάση θέλουμε τα ίδια πράγματα από τη ζωή».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:

Must Read:

Gimme gimme more: Η Britney Spears μόλις αποκάλυψε τη σχεδιάστρια που ράβει το νυφικό της!

Επιτέλους! Η Τόνια Σωτηροπούλου αποκαλύπτει πώς της έκανε πρόταση γάμου ο Κωστής Μαραβέγιας

That’s Amore: H Νίνα Φλορ δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία από τον γάμο της με τον Φίλιππο Γλύξμπουργκ

Most Popular:

Cover story: Tαξιδέψτε στο πιο cozy και μαγικό σκηνικό μέσα από το νέο φθινοπωρινό τεύχος του Yes I Do

Διαβάστε το editorial της Μυρτώς Κάζη για το νέο τεύχος του Yes I Do

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!