Γεμάτη ευγνωμοσύνη προς όσους στήριξαν την προσπάθεια απελευθέρωσης από την κηδεμονία του πατέρα της, η Britney Spears απηύθυνε την περασμένη Δευτέρα ένα ευχαριστήριο μήνυμα μέσω Twitter.

Φωτογραφίες από @britneyspears / Instagram

Την ίδια ημέρα η τραγουδίστρια δημοσίευσε στο Instagram ένα video από τις διακοπές στη Γαλλική Πολυνησία με τον αρραβωνιαστικό της Sam Asghari, στο οποίο ρωτούσε τη γνώμη των fans για το πού θα έπρεπε να παντρευτούν: “Έχουμε ένα πρόβλημα, ένα πραγματικά μεγάλο πρόβλημα αυτή τη στιγμή. Δεν έχω ιδέα πού θέλω να παντρευτώ. Δεν ξέρουμε αν θέλουμε να παντρευτούμε στην Ιταλία ή την Ελλάδα, την Αυστραλία ή τη Νέα Υόρκη”. Ο Asghari φαίνεται να λέει στην αρραβωνιαστικιά του, “Γιατί δεν ρωτάς τους θαυμαστές;”, με την Britney να απαντάει “Iσως πρέπει να ρωτήσω τους θαυμαστές πού πρέπει να παντρευτούμε, νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή ιδέα”.

Η Britney έγραψε επίσης στη λεζάντα της ανάρτησης: “Psss πού πρέπει να παντρευτούμε” προσθέτοντας μια σειρά από…γαμήλια emojis!

Υπενθυμίζουμε ότι σχεδόν μία εβδομάδα πριν η Britney κέρδισε μια σημαντική μάχη, καθώς το δικαστήριο ανέστειλε το δικαίωμα του πατέρα της από το καθεστώς εποπτείας, βάσει του οποίου μπορούσε να ελέγχει τη ζωή της τα τελευταία 13 χρόνια.

Must Read:

Η Britney Spears αρραβωνιάστηκε και μας δείχνει το εντυπωσιακό μονόπετρό της!

Ο σύζυγος της Gwen Stefani της εύχεται «χρόνια πολλά» με μία αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο τους!

Irina Shayk – Kanye West: Είναι ζευγάρι! Το ρομαντικό ταξίδι στη Γαλλία για τα γενέθλια του ράπερ!!

Most Popular:

Παντρεύεσαι μέσα στο 2021; Αυτά είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Οργάνωση γάμου: Δημιουργήσαμε την απόλυτη wedding planning checklist!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!