Από τη Μαρία Ιωαννάτου

Ύστερα από δέκα χρόνια σχέσης και την απόκτηση ενός 8χρονου γιου, η Φωτεινή Γεωργαντά παντρεύτηκε τον απόγονο της δυναστείας των Ρομανώφ της Ρωσίας, τον 36χρονο πρίγκιπα Ροστισλάβ Ρομανόφ. Τον Οκτώβριο του 2019, το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο, ενώ αρχική τους επιθυμία ήταν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης το 2020 στην Αγία Πετρούπολη – σχέδιο που «ναυάγησε» εξαιτίας του κορωνοϊού.

Φωτογραφία από @madameei (Instagram)

Η τελετή και το venue της δεξίωσης

Ο γάμος έγινε στο Παρίσι και το μυστήριο τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Jean de Doubna, Αρχιεπίσκοπος Ρωσικών Ορθόδοξων Εκκλησιών στη Δυτική Ευρώπη, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε δεξίωση στο prive club “Cercle de l’Union interalliée”, που στεγάζεται σε ένα υπέροχο αρχοντικό του 18ου αιώνα.

Φωτογραφία από @annaroussos (Instagram)Φωτογραφίες από @madameei (Instagram)

Το εντυπωσιακό bridal look

Το νυφικό της Φωτεινής Γεωργαντά σχεδίασε η σκηνογράφος και ενδυματολόγος Χλόη Γεωργάκη-Ομπολένσκι (πρόκειται για την ξαδέλφη της που έχει επίσης παντρευτεί έναν Ρώσο πρίγκιπα), ενώ η εντυπωσιακή τιάρα της είναι δημιουργία του Ρώσου σχεδιαστή κοσμημάτων Petr Axenoff.

Φωτογραφία από @annaroussos (Instagram)Φωτογραφία από @madameei (Instagram)

Ποια είναι η Φωτεινή Γωργαντά

Η Φωτεινή Μαρία Χριστίνα Γεωργαντά είναι η μοναχοκόρη και το μικρότερο παιδί του Έλληνα βιομήχανου Φίλιππου Σ. Γεωργαντά και της συζύγου του Χαραλαμπίας Παπαθωμά. Ο προπάππους της ήταν ο ιδρυτής της βιομηχανίας καλλυντικών Φίλιππος Γεωργαντάς 1864 ΑΕΒΕ, που δραστηριοποιείται στον κλάδο των καλλυντικών και αρωμάτων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Must Read:

Η Britney Spears αρραβωνιάστηκε και μας δείχνει το εντυπωσιακό μονόπετρό της!

Lily Collins: H ”Emily in Paris” παντρεύτηκε στο πιο παραμυθένιο σκηνικό που έχεις δει τελευταία

Jasmine Tookes: Το διάσημο μοντέλο της Victoria’s Secret παντρεύτηκε φορώντας το πιο ονειρεμένο νυφικό!

Most Popular:

Παντρεύεσαι μέσα στο 2021; Αυτά είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Οργάνωση γάμου: Δημιουργήσαμε την απόλυτη wedding planning checklist!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!