Την άρση της απαγόρευσης της μουσικής στην εστίαση και τις δεξιώσεις ενέκρινε, σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής, η επιτροπή των λοιμωξιολόγων που συνεδρίασε νωρίτερα, προκειμένου να εξετάσει την περαιτέρω χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων λόγω του κορωνοϊού. Δείτε εδώ τις σχετικές εισηγήσεις της κυβέρνησης και του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη. 

Φωτογραφία από Colette Allen (Unsplash)

Τι θα ισχύσει με μουσική & παράταση ωραρίου

Πιο συγκεκριμένα, η επαναφορά της μουσικής αλλά και η παράταση του ωραρίου πρόκειται να τεθούν σε εφαρμογή σπό το ερχόμενο Σάββατο 12 Ιουνίου. Ένα ακόμα ζήτημα που παρέμενει σε εκκρεμότητα είναι και η υφιστάμενη απαγόρευση της κυκλοφορίας έως τις 5.30 το πρωί, η οποία πρόκειται να καταργηθεί από την 1η Ιουλίου.

Φωτογραφία από Álvaro CvG (Unsplash)

Τι θα ισχύσει με το όριο καλεσμένων

Η επιτροπή φέρεται να συμφώνησε στην έκκληση του Άδωνι Γεωργιάδη για αύξηση στον αριθμό των καλεσμένων στις δεξιώσεις των γάμων και των βαπτίσεων. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το νέο όριο πιθανότατα θα ξεπερνά τα 200 άτομα και θα ισχύσει από την 1η Ιουλίου.

Οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν σήμερα (9/6) στις 19.00 το απόγευμα από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νίκο Χαρδαλιά. Τα μέχρι τώρα δεδομένα είναι πολύ θετικά και έτσι θα συνεχίσουν! Το Yes I Do θα είναι διαρκώς δίπλα σας για να σας ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις.

Must Read:

Έκτακτη συνεδρίαση των επιστημόνων αύριο: Τα βασικά σενάρια για γάμους και βαπτίσεις

Γάμοι 2021: Τι θα ισχύσει τελικά με τη μουσική στις δεξιώσεις;

Γάμοι 2021: 6 άτομα ανά τραπέζι – Μέχρι πόσα άτομα θα μπορούν να παρευρεθούν – Τι θα γίνει με τη μουσική

Most Popular:

Παντρεύεσαι μέσα στο 2021; Αυτά είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Οργάνωση γάμου: Δημιουργήσαμε την απόλυτη wedding planning checklist!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!