Η Εριέττα Κούρκουλου κα ο σύζυγός της Βύρωνας Βασιλειάδης έχουν αποκλείσει εδώ και αρκετά χρόνια το κρέας από τη διατροφή τους, ακολουθώντας τις αρχές του βιγκανισμού. Η μέλλουσα μαμά έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο στην ιστοσελίδα vegantimes.gr, μέσα από το οποίο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην απόφασή τους να έχουν vegan menu στον γάμο τους που πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι του 2020 στη Μύκονο.

Φωτογραφία @Erietta Kourkoulou (Instagram)

«Όπως φαντάζεστε, την ημέρα που θα γιορτάζαμε τη δική μας μοναδική αγάπη, θέλαμε η κάθε λεπτομέρεια να εκπροσωπεί απόλυτα τις αξίες και τα πιστεύω που πρεσβεύουμε. Ο γάμος για εμάς δεν ήταν ποτέ κοινωνικό γεγονός, ούτε ο σκοπός του το να εντυπωσιάσουμε ή να ευχαριστήσουμε τους καλεσμένους μας. Δεν υπήρχε κανένα άγχος για τίποτα και μοναδική μας έγνοια ήταν να περάσουμε καλά με τους λίγους ανθρώπους που επιλέξαμε να έχουμε κοντά μας εκείνη την ημέρα. Το φαγητό ήταν vegan και στο μενού γράψαμε μία από τις αγαπημένες μου ρήσεις του Gary Francione: “Veganism is not about giving anything up or losing anything; it is about gaining the peace within yourself that comes from embracing nonviolence and refusing to participate in the exploitation of the vulnerable”.

“Ο βιγκανισμός δεν είναι να παρατήσεις τίποτα ή να χάσεις οτιδήποτε. Έχει να κάνει με το να βρεις την ειρήνη μέσα σου, η οποία προέρχεται από την αποδοχή της μη βίας και την άρνηση συμμετοχής στην εκμετάλλευση των ευάλωτων”.

Φωτογραφία @Erietta Kourkoulou (Instagram)

«Ο δικός μας ήταν ο πρώτος vegan γάμος στον οποίο έχω παραβρεθεί και έκτοτε, είχα τη χαρά να καλεστώ σε άλλους δύο. Οι γάμοι είναι μια υπέροχη ευκαιρία να αφήσουμε το στίγμα μας στους παρευρισκόμενους και να αποδείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά, χωρίς να θυσιάσουμε την καλοπέρασή μας ή τη νοστιμιά του φαγητού που απολαμβάνουμε μαζί με τους καλεσμένους μας. Είναι άλλωστε αλήθεια, ότι μια ημέρα που γιορτάζουμε την αγάπη, ο θάνατος, ο φόβος και η βαρβαρότητα δεν έχουν καμία θέση στα τραπέζια μας».

Must Read:

That’s amore | H πρώτη red carpet εμφάνιση της Jennifer Lopez με τον Ben Affleck είναι γεγονός!

Breakup stories: Ποιο πανάκριβο δώρο πήρε πίσω ο Alex Rodriguez από τη J-Lo;

Jennifer Lopez: 3 γάμοι, 5 εντυπωσιακά δαχτυλίδια αρραβώνα και ούτε μία τελετή στην εκκλησία

Most Popular:

Cover story: Tαξιδέψτε στο πιο cozy και μαγικό σκηνικό μέσα από το νέο φθινοπωρινό τεύχος του Yes I Do

Διαβάστε το editorial της Μυρτώς Κάζη για το νέο τεύχος του Yes I Do

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!