Τελικά, το wedding τοπίο του καλοκαιριού, φαίνεται να είναι πιο αισιόξοξο από όσο περιμέναμε, αφού εβδομάδα με την εβδομάδα τα μέτρα χαλαρώνουν και η κανονικότητα επιστρέφει με ταχείς ρυθμούς. Σε αυτό άλλωστε έχει συμβάλλει τόσο η καλή πορεία του εμβολιασμού όσο και τα μειωμένα κρούσματα. 

Αύριο Τετάρτη 9/6, η  Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων, συνεδριάζει εκτάκτως και αναμένεται να δώσει μια ”ανασα” αισιοδοξίας σε όλα τα ζευγάρια που παντρεύονται τις επόμενες εβδομάδες αλλά και σε όλους τους γονείς που έχουν προγραμματίσει την βάπτιση του παιδιού τους.  

ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

Το όριο των 100 ατόμων που ισχύει αυτή τη στιγμή αναμένεται να αυξηθεί κάνοντας όλους τους επαγγελματίες του κλάδου (φωτογράφοι, planners, catering κτλ.) να νιώθουν πιο σίγουροι για τα events που έχουν αναλάβει τις επόμενες εβδομάδες και μήνες. 

yes_i_do_metra_gamwn.png

ΤΑ ΝΕΑ ΣΕΝΑΡΙΑ

Συγκεκριμένα η επιτροπή έχει βάλει την 1η Ιουλίου, ως ημερομηνία ορόσημο, όπου η τέλεση των δεξιώσεων θα επιτρέπεται με ανώτατο όριο τα 200 άτομα σε ανοιχτά κτήματα. Βέβαια δεν ειναι απίθανο το όριο να αλλάξει πιο σύντομα από την 1η Ιουλίου και ίσως τότε να φτάσει στα 250 ή 300 άτομα. 

yes_i_do_nifi_allagiepwnimou_2.jpg

ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ;

Το σενάριο να υπάρχει πλήρης απελευθέρωση στο όριο των ατόμων, δεν φαίνεται να υπάρχει στα κλειστά χαρτιά της επιτροπής των λοιμωξιολόγων αλλά είναι πιθανό από τον Αύγουστο να ξεπεράσει και τα 350 άτομα.

Το Yes I Do είναι εδώ δίπλα σας συνεχώς για να σας ενημερώνει! 

Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Must Read:

Γάμοι 2021: 6 άτομα ανά τραπέζι – Μέχρι πόσα άτομα θα μπορούν να παρευρεθούν – Τι θα γίνει με τη μουσική

Γάμοι 2021: Θα ισχύσει τελικά το όριο των 100 ατόμων στις δεξιώσεις;

Γάμοι 2021: Τι θα ισχύσει τελικά με τη μουσική στις δεξιώσεις;

Most Popular:

Παντρεύεσαι μέσα στο 2021; Αυτά είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Οργάνωση γάμου: Δημιουργήσαμε την απόλυτη wedding planning checklist!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!