Ο Ron και η Joyce Bond, ηλικίας 102 και 100 ετών, γιόρτασαν την 81η επέτειο του γάμου τους στις 4 Ιανουαρίου, γεγονός που τους χάρισε τον τίτλο του μακροβιότερου παντρεμένου ζευγαριού της Βρετανίας, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων South West News Service. Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε το 1941, λέει ότι ήταν «έρωτας με την πρώτη ματιά» παρόλο που οι φίλοι τους πίστευαν ότι η σχέση τους δεν θα διαρκούσε πολύ.

Photo credits: South West News Service

«Η ζωή είναι σκληρή, αλλά το δουλεύουμε μαζί»

«Ποτέ δεν περιμέναμε να συμπληρώσουμε 81 χρόνια γάμου, γνωρίζουμε ότι είμαστε πολύ τυχεροί που πετύχαμε αυτόν τον εκπληκτικό στόχο. Αισθάνομαι τέλεια! Δεν υπάρχει αφεντικό στη σχέση μας, δίνουμε και παίρνουμε», λέει η Joyce. Το ίδιο ενθουσιασμένος φάνηκε σε δηλώσεις του και ο 102 ετών Ron: «Μερικές φορές η ζωή είναι σκληρή, αλλά το δουλεύουμε μαζί. Φροντίζουμε ο ένας τον άλλο».

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, την Eileen και τον Bill, καθώς και τρία εγγόνια, έξι δισέγγονα και ένα τρισέγγονο.

«Οι γονείς μου είναι ένα ζευγάρι που αποτελεί έμπνευση, όχι μόνο για τον αδερφό μου και εμένα, αλλά και για τα εγγόνια και τα δισέγγονα τους», αναφέρει η Eileen. «Το μόνο που χρειάζεται είναι να περάσετε λίγο χρόνο μαζί τους για να καταλάβετε πόσο αγαπούν και νοιάζονται ο ένας τον άλλον, ακόμη και ύστερα από 81 χρόνια έγγαμου βίου».

Photo credits: South West News Service

Με αφορμή την 80ή επέτειό τους πέρυσι, το ζευγάρι έλαβε συγχαρητήρια επιστολή από τη βασίλισσα Ελισάβετ στον οίκο ευγηρίας Shenley Wood Retirement Village όπου διαμένει από το 2013: «Τι υπέροχο να μαθαίνω για την 80ή επέτειο του γάμου σας στις 4 Ιανουαρίου 2021. Ελπίζω να απολαύσετε αυτή την υπέροχη περίσταση».

Must Read:
Τι συμβολίζει η αργυρή, η χρυσή και η αδαμάντινη επέτειος γάμου;

Αυτό το ζευγάρι έβγαλε τις φωτογραφίες του γάμου του 77 χρόνια μετά (και είναι ό,τι πιο γλυκό έχουμε δει)!

Cameron Diaz: Η ερωτική εξομολόγηση του συζύγου της για την 7η επέτειο γάμου τους!

Most Popular:

Cover story: Tαξιδέψτε στο πιο cozy και μαγικό σκηνικό μέσα από το νέο φθινοπωρινό τεύχος του Yes I Do

Διαβάστε το editorial της Μυρτώς Κάζη για το νέο τεύχος του Yes I Do

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!