Κρίσιμη ημέρα η σημερινή αναφορικά με τους γάμους και τις δεξιώσεις, αφού πρόκειται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης θα εισηγηθεί σήμερα (9/6) να επιστρέψει η μουσική από το πρωί του Σαββάτου (12/6) στους χώρους της εστίασης. Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε αισιόδοξα νέα και για τις δεξιώσεις, αφού κι εκεί ισχύει το ίδιο μοντέλο μέτρων όπως σας έχουμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο. Ωστόσο, οι ειδικοί θεωρούν ότι θα ήταν καλύτερο η απαγόρευση της μουσικής να αρθεί μετά τις 15 Ιουνίου.

Φωτογραφία από @freepic.diller (Freepik)

Για την παράταση του ωραρίου κυκλοφορίας

Ταυτόχρονα, η κυβέρνηση θα προτείνει παράταση του ωραρίου κυκλοφορίας κατά μία ώρα. Σ’ αυτό το θέμα, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ του MEGA, φαίνεται πως θα πάμε σε κάτι πιο σταδιακό. Δηλαδή, από το σαββατοκύριακο η απαγόρευση κυκλοφορίας να ξεκινά από τη 1.30 π.μ. και στο τέλος του μήνα να υπάρξει πλήρης απελευθέρωση του ωραρίου.

Φωτογραφία από Jeremy Wong Weddings (Unsplash)

Για το όριο των καλεσμένων

Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης θα εισηγηθεί την αύξηση των ατόμων σε δεξιώσεις γάμων από 100 σε 200, πράγμα που θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιουλίου.

Φωτογραφία από Agung Pandit Wiguna (Pexels)

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνεχίσετε τις προετοιμασίες για την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής σας, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα. Τα μέχρι τώρα δεδομένα είναι πολύ θετικά και έτσι θα συνεχίζουν! Το Yes I Do θα είναι διαρκώς δίπλα σας για να σας ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις.

Must Read:

Έκτακτη συνεδρίαση των επιστημόνων αύριο: Τα βασικά σενάρια για γάμους και βαπτίσεις

Γάμοι 2021: Τι θα ισχύσει τελικά με τη μουσική στις δεξιώσεις;

Γάμοι 2021: 6 άτομα ανά τραπέζι – Μέχρι πόσα άτομα θα μπορούν να παρευρεθούν – Τι θα γίνει με τη μουσική

Most Popular:

Παντρεύεσαι μέσα στο 2021; Αυτά είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Οργάνωση γάμου: Δημιουργήσαμε την απόλυτη wedding planning checklist!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!