Πριν από λίγα λεπτά ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης έκανε ανακοινώσεις από τη Βουλή σχετικά με τους χώρους εκδηλώσεων όπως τα κτήματα που τελούνται γάμοι και βαπτίσεις και για τις εταιρίες catering.

Έπειτα από μια πολύ δύσκολη για όλους περίοδο, φαίνεται πως σήμερα, για πρώτη φορά βλέπουμε φως στο τούνελ.

yes-i-do-alsos-nimfon-baptism_2_0.jpg

Αγαπημένο Άλσος Νυμφών! Συγκλονιστικό κτήμα για γάμους και βαπτίσεις!

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Γεωργιάδη οι χώροι εκδηλώσεων όπως τα κτήματα που τελούνται γάμοι και βαπτίσεις καθώς και οι εταιρίες catering, θα ανοίξουν από τις αρχές Μαΐου.  

3-mesogeiaki-avli-yes-i-do.jpg

Ο Υπουργός Ανάπτυξης μάλιστα ζήτησε συγνώμη από τους ανθρώπους που εργάζονται στους συγκεκριμένους κλάδους επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση προέταξε την προστασία της ανθρώπινης ζωής, διαβεβαιώνοντας, ωστόσο, ότι άπαντες αγωνίζονται καθημερινά για την εξεύρεση των καλύτερων δυνατών λύσεων. «Ζητώ συγγνώμη από όσες επιχειρήσεις έμειναν κλειστές. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι ως Υπουργός θα έπρεπε να σχεδιάζω πώς θα κλείνω επιχειρήσεις και πώς θα μπαίνει λιγότερος κόσμος στα μαγαζιά. Θα πρέπει όμως και οι επιχειρηματίες να καταλάβουν ότι δεν ήταν μια απόφαση που την πήραμε ελαφρά τη καρδία. Επιλέξαμε όμως να χαθούν χρήματα για να μη χαθούν ζωές. Αυτή είναι η πραγματικότητα», εξήγησε.

yes-i-do-golden-riviera_1.png

Δείτε εδώ τους πιο φανταστικούς χώρους και κτήματα για να πραγματοποιήσετε τον γάμο των ονείρων σας ή την πιο ξεχωριστή βάπτιση για το παιδί σας!

Must Read:

Golden Food Concept: Συνέντευξη με τον Ιωάννη Νεραντζή, ιδιοκτήτη ενός από τα πιο επιτυχημένα catering της χώρας

Μεσογειακή Αυλή | Οι «κλειστοί» αλλά πολύ προσεγμένοι micro-weddings είναι το νέο trend στους γάμους

Στο Άλσος Νυμφών θα γίνουν οι πιο ξεχωριστές βαπτίσεις!

Most Popular:

Breaking News 10/2/2020 | Τι ισχύει για τους γάμους μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων

Τι πληρώνει ο μπαμπάς της νύφης στον γάμο;

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!