Όπως πρώτοι σας ενημερώσαμε χθες και σήμερα, ανακοινώθηκαν νέα μέτρα, που μας κάνουν να βλέπουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία τους γάμους της νέας χρονιάς. Την Πέμπτη 13/05, ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, παρουσίασε το χρονοδιάγραμμα επανεκκίνησης των οικονομικών δραστηριοτήτων, ανάμεσά τους και οι δεξιώσεις γάμων και βαπτίσεων μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ.

Photo by Álvaro CvG on Unsplash

«Όπως είχα δεσμευθεί από την περασμένη εβδομάδα, ανακοινώνουμε έναν πλήρη πίνακα ενάρξεως των δραστηριοτήτων που δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει τη λειτουργία τους, ώστε όλες οι επιχειρήσεις να έχουν το χρονοδιάγραμμα και τη δυνατότητα να προσαρμοστούν και να ξεκινήσουν όπως πρέπει», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Στο χρονοδιάγραμμα στην εικόνα που ακολουθεί, θα παρατηρήσετε ότι τα catering, οι χώροι δεξιώσεων κλπ ανοίγουν και πάλι σε εξωτερικούς χώρους, σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας της εστίασης.

31 Μαΐου

-Γυμναστήρια / Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο και αναλογία πληθυσμού 1/10 τμ- 2 self tests/ εργαζόμενους

-Υπηρεσίες ευεξίας / Σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας των Κέντρων Αισθητικής

-Catering, χώροι δεξιώσεων κλπ / Σε εξωτερικούς χώρους σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας της εστίασης

αποστάσεις 6 ατομα ανά τραπέζι 

Μπορείτε να δείτε το χρονοδιάγραμμα στον επίσημο ιστότοπο του Υπουργείου ανάπτυξης, εδώ.

Συμπερασματικά, από τις 31 Μαΐου ο αριθμός των καλεσμένων στις εκδηλώσεις γάμων και βαπτίσεων θα διαμορφώνεται με βάση το πόσα τραπέζια μπορεί να τοποθετηθούν στον εκάστοτε εξωτερικό χώρο/ κτήμα τηρουμένων των αποστάσεων ασφαλείας και κανόνων υγιεινής και με ανώτατο όριο 100 ατόμων. Όσον αφορά το sitting υπενθυμίζουμε ότι ο επιτρεπόμενος αριθμός ατόμων ανά τραπέζι στην εστίαση είναι τα 6 άτομα. 

Το Yes I Do παραμένει δίπλα σε κάθε μελλόνυμφο ζευγάρι ενημερώνοντάς το για κάθε νέα εξέλιξη. Το μέλλον των γάμων φαντάζει πιο ευοίωνο από ποτέ, τα δύσκολα πέρασαν και πλέον μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα φανταστικό καλοκαίρι wedding-wise! Υπάρχει ο χρόνος και πλέον οι κατάλληλες συνθήκες για να οργανώσετε τον γάμο που πάντα ονειρευόσασταν! Stay safe!

Must Read:

7 μεγάλοι οίκοι μόδας, 7 extravagant νυφικά για την απόλυτη έμπνευση

Πώς να αποθηκεύσετε το νυφικό σας, αν ο γάμος σας αναβληθεί λόγω κορωνοϊού

Νύφη made in Paris: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για να είσαι μια νύφη με γαλλική φινέτσα

Most Popular:

Παντρεύεσαι μέσα στο 2021; Αυτά είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Οργάνωση γάμου: Δημιουργήσαμε την απόλυτη wedding planning checklist!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!