Συνήθως οι πρώτες φωτογραφίες γάμου βγαίνουν αμέσως μετά το μυστήριο και πριν από την δεξίωση. Αυτό το ζευγάρι, όμως, περίμενε 77 ολόκληρα χρόνια για φωτογραφηθεί! Ο λόγος; Συνεχίστε να διαβάζετε…

Στις 16 Σεπτεμβρίου 2021 o Royce και η Frankie King γιόρτασαν την 77η επέτειο του γάμου τους. Η νοσοκόμα, που φροντίζει τους δύο ηλικιωμένους, ζήτησε να δει τις φωτογραφίες του γάμου τους, για να διαπιστώσει με έκπληξη ότι δεν υπάρχουν φωτογραφίες!

Η κόρη του ζευγαριού Sue Bilodeau εξήγησε ότι “οι γονείς μου παντρεύτηκαν μέσα σε δύο ημέρες, όσο ο πατέρας μου βρισκόταν σε άδεια. Αμέσως μετά, έφυγε για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, οπότε δεν είχαν χρόνο για μεγάλο γάμο ή για να βγάλουν φωτογραφίες”.

Μερικές εβδομάδες μετά, η νοσοκόμα έστησε ένα γαμήλιο σκηνικό βγαλμένο από το 1940 στην πίσω αυλή του ζευγαριού και μερίμνησε για το πιο σημαντικό: τον φωτογράφο! Η κόρη τους βοήθησε την 97χρονη Fankie να φορέσει ένα vintage φόρεμα, που είχε επιλέξει η νοσοκόμα, ενώ μέλη του προσωπικού του γηροκομείου βοήθησαν τον 98χρονο Royce να φορέσει τη στρατιωτική στολή του. “Συνόδευσαν τον μπαμπά μου στην αυλή και τον βοήθησαν να καθίσει. Έπειτα του κάλυψαν τα μάτια, μέχρι να βγούμε με τη μαμά μου και να την τοποθετήσουμε απέναντί του”, εξομολογείται η Bilodeau. “Είσαι έτοιμος να δεις τη νύφη σου;”, τον ρώτησε. Όταν είδε τη νύφη, ο Royce είχε “το μεγαλύτερο χαμόγελο στον κόσμο”, όπως περιέγραψε χαρακτηριστικά η κόρη τους, και δεν σταμάτησε λεπτό να χαμογελά.

Ο μουσικός θεραπευτής του ζευγαριού έπαιξε με το σαξόφωνο και την κιθάρα του τραγούδια του ’40, όσο το ζευγάρι φωτογραφίζονταν στο υπαίθριο σκηνικό. Μάλιστα, όταν ο Royce ρωτήθηκε για το ποιο είναι το πιο όμορφο πράγμα στα 77 χρόνια γάμου, εκείνος απάντησε “το να έχω την Fankie σο πλευρό μου”, κάνοντας όλους εμάς τους αθεράπευτα ρομαντικούς να λιώσουμε!

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τέσσερα εγγόνια και κάμποσα δισέγγονα.

Credit φωτογραφιών: Hilary Michelson

Must Read:

Γάμος υπερπαραγωγή για Ελληνίδα με Ρώσο πρίγκιπα στο Παρίσι – Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες!

Γάμος βγαλμένος από παραμύθι για την πριγκίπισσα Μαρία – Άστριντ του Λιχτενστάιν – Δείτε τις φωτογραφίες!

Jasmine Tookes: Το διάσημο μοντέλο της Victoria’s Secret παντρεύτηκε φορώντας το πιο ονειρεμένο νυφικό!

Most Popular:

Παντρεύεσαι μέσα στο 2021; Αυτά είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Οργάνωση γάμου: Δημιουργήσαμε την απόλυτη wedding planning checklist!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!