Ύστερα από έναν χρόνο αναβολής εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό (δείτε αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες για τους γάμους του καλοκαιριού), ένα ζευγάρι από τη Θεσσαλονίκη – η Μαρία Μήτσιου και ο Γιώργος Πάτης Φουντάς, ανέβηκαν τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας σε μια ιδιαίτερη τελετή που θα μείνει αξέχαστη σε όλους τους καλεσμένους και όχι μόνο.

Φωτογραφίες από Maria Mitsiou (Facebook)

Ο λόγος;  Αντί για γαμήλιο γλέντι αποφάσισαν να μοιραστούν τη χαρά τους με τους αστέγους της πόλης, μοιράζοντάς τους γεύματα αγάπης. Σε συνεργασία λοιπόν με την Εθελοντική Διακονία Αστέγων και τη βοήθεια της προέδρου Κυριακής Φράγκου, μετά το πέρας της τελετής το ζευγάρι έκανε το τραπέζι σε ανθρώπους που ζουν στον δρόμο, μοιράζοντάς τους τις επιπλέον μερίδες φαγητού που είχε παραγγείλει.

Φωτογραφίες από Maria Mitsiou (Facebook)

Μιλώντας για τον γάμο τους στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ανέφεραν ότι ήθελαν πολύ να μοιραστούν τη χαρά τους με όλον τον κόσμο γι΄ αυτό θέλησαν να προσφέρουν ένα κομμάτι από την αγάπη τους σε όσους το έχουν ανάγκη. «Όταν νιώθεις πραγματικά τόσο μεγάλη χαρά θέλεις να τη μοιραστείς. Όχι μόνο με τους παρευρισκόμενους αλλά και με όσους το έχουν ανάγκη», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία.

Must Read:

Το επετειακό 20ό τεύχος του Yes I Do κυκλοφορεί με 3 συλλεκτικά covers!

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Νύφη το καλοκαίρι: 5 συμβουλές που δεν θα ακούσεις πουθενά αλλού

Most Popular:

Παντρεύεσαι μέσα στο 2021; Αυτά είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Οργάνωση γάμου: Δημιουργήσαμε την απόλυτη wedding planning checklist!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!