Με την κατακόρυφη αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού τις τελευταίες ημέρες και τα νέα μέτρα της κυβέρνησης, η ανησυχία των ζευγαριών για το τι μέλλει γενέσθαι με τους γάμους του καλοκαιριού ολοένα και αυξάνεται. Το Yes I Do είναι εδώ για να σας καθησυχάσει και να σας ενημερώσει για όσα ισχύουν μέχρι σήμερα.

Φωτογραφία από freepic.diller (Freepik)

Το σημαντικότερο όλων είναι ότι η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη σε πρόσφατες ανακοινώσεις της ξεκεθάρισε ότι οι γαμήλιες δεξιώσεις που έχουν προγραμματιστεί για το καλοκαίρι δεν πρόκειται να ακυρωθούν – πρόκειται για φήμη που είχε κυκλοφορήσει και έκανε πολλά ζευγάρια να χάσουν τον ύπνο τους! Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Φωτογραφία από freepic.diller (Freepik)

Αναφορικά με το όριο ατόμων & το ωράριο κυκλοφορίας

Το όριο των 300 καλεσμένων ισχύει από την 1η Ιουλίου μέχρι νεωτέρας, ενώ από την 28η Ιουνίου έχει καταργηθεί και το όριο όσον αφορά στο ωράριο κυκλοφορίας.

Αναφορικά με τη μουσική & τον χορό

Η μουσική έχει επιστρέψει στις γαμήλιες δεξιώσεις από τις 12 Ιουνίου. Το ίδιο ωστόσο δεν ισχύει για τον χορό, αφού η επιτροπή των λοιμωξιολόγων ύστερα από την απότομη αύξηση των κρουσμάτων αποφάσισε τα bars, τα clubs και τα κέντρα διασκέδασης να λειτουργούν αποκλειστικά με καθήμενους. Αυτό ισχύει και για τις δεξιώσεις των γάμων και βαπτίσεων, δεδομένου ότι ακολουθείται κι εκεί το μοντέλο της εστίασης.

Must Read:

5 απορίες που έχει κάθε νύφη της Covid εποχής | Με τις απαντήσεις τους φυσικά!

Το επετειακό 20ό τεύχος του Yes I Do κυκλοφορεί με 3 συλλεκτικά covers!

Διαβάστε το editorial της Μυρτώς Κάζη για το νέο τεύχος του Yes I Do

Most Popular:

Παντρεύεσαι μέσα στο 2021; Αυτά είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Οργάνωση γάμου: Δημιουργήσαμε την απόλυτη wedding planning checklist!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!