Μαριάνθη Μπαϊρακτάρη

Ετών 29

Η πιο πρόσφατη κολλητή;)

 

Ενθουσιώδης, φωνακλού και βράχος ηθικής, η Μαριάνθη είναι η κολλητή που δεν φαντάζεσαι ότι θα αποκτήσεις στα 26 σου.  Με 10 τηλέφωνα την ημέρα και καμια 20αριά μηνύματα, συχνά αισθάνομαι πως έχει έναν μαγικό τρόπο να με ισορροπεί. Μικρές καθημερινές σφαλιαρίτσες, με φέρνουν στην πραγματικότητα, από τον άνθρωπο που, με εκνευριστική συχνότητα, προβλέπει τα πράγματα πολύ πριν συμβούν. Διαβάζει προσωπικότητες, προβλέπει γεγονότα και όταν ο κόσμος γύρω της γκρεμίζεται εκείνη, στρίβει χαλαρή ένα τσιγάρο, σε κοιτά με απάθεια και απαντά ατάραχη πως «ε καλά πώς κάνεις έτσι, δεν το είχες καταλάβει;».  Ντυμένη πάντα με το δικό της ξεχωριστό στυλ, κάνει αισθητή την παρουσία της και μόνο με την ύπαρξή της, όποιος τη γνωρίσει μια φορά, ένα είναι το βέβαιο, δεν θα την ξεχάσει ποτέ. Αεικίνητη και αυστηρή, ξέρει πολύ καλά τι να ζητήσει και τι να περιμένει, δεν ζει με ουτοπίες και ποτέ δεν απαιτεί περισσότερα από αυτά που μπορείς να της δώσεις.

marianthi2

Ερωτευμένη με τη ζωή, αξιοπρεπής και ανοιχτοχέρα, χαμογελά ακόμα κι όταν μέσα της κλαίει, ζει με πάθος την κάθε της στιγμή και μας κάνει όλους να πιστεύουμε πως το αύριο θα είναι σίγουρα καλύτερο από το σήμερα. Στήριγμα για τους ανθρώπους που αγαπάει, είναι πάντα «εκεί» ακόμα και όταν λείπει, χαίρεται με τη χαρά σου και πονάει με τη λύπη σου.

Προσφάτως η Μαριάνθη έγινε "μάνα". Προσφάτως η Μαριάνθη έγινε “μάνα”.
Προσφάτως η Μαριάνθη έγινε “μάνα”.

 

Ο γάμος της θα γίνει στις Σπέτσες και η ίδια θα είναι η πιο χαλαρή νύφη in history. Ελαφρώς μεθυσμένη, θα φτάσει στην εκκλησία με το πιο απλό νυφικό που είδατε ποτέ! Πολύ απλά για να παντρευτεί τον έρωτα της ζωής της, χωρίς τυμπανοκρουσίες, χωρίς φαμφάρες. Μέσα της θα υπάρχει μόνο μια υπόσχεση, μια υπόσχεση για ένα κοινό μέλλον με σεβασμό, αγάπη και πολύ πάθος.

 

Yes I do! Questionnaire
1.    Για πρώτη φορά σκέφτηκα ότι θα παντρευτώ στα: Στα 24 το σκέφτηκα σοβαρά για πρώτη φορά.
2.    Τώρα είμαι … και πιστεύω πως: τώρα είμαι 29 κ πιστεύω πως θα αργήσω να παντρευτώ ακόμα.
3.    Πάντως ΑΝ παντρευτώ, τότε σίγουρα ο γάμος θα γίνει στο:  (μέρος) θα είναι στις Σπετσες, στην Αγ. Παρασκευή.
4.    Και το νυφικό μου θα είναι: χωρίς πολλά πολλά φρου φρου. Όχι απαραίτητα λευκό… Μάλλον σπασμένο λευκό. Και θα έχει ανοιχτή πλάτη.
5.    Γάμος είναι: εεεεεεεεεεεε δεν ξέρω.
6.    Ο ιδανικός άντρας: Υπάρχει. Δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει.
7.    Για να τον παντρευτώ πρέπει οπωσδήποτε να: είμαστε ερωτευμενοι και να θέλουμε να κάνουμε μαζί μωρό.
8.    Ας το ξεχάσει, αν δεν αλλάξει: δεν χρειάζεται να αλλάξει… Πρέπει να σκεφτούμε ότι είμαστε ξεχωριστοί άνθρωποι.
9.    Worst case scenario στον γάμο μου: να βρέχει.
 
10. Κουμπάρα είναι: η καλύτερη μου φίλη.
11. Η τέλεια πρόταση γάμου περιλαμβάνει: μονόπετρο και το αναπάντεχο.
12. «Πεθερά alert!». Στον γάμο μου, θα είναι:
13.Τελικά και τι είναι ο γάμος; Το παν είναι: να θεωρείς ότι έζησες όπως ήθελες και να φεύγεις χωρίς αποθημένα. (πλάκα κάνω) το παν είναι να περάσεις καλά με τους φίλους σου στο γάμο. Να γελάσεις και να χορεψεις με τρέλα! 
14. Στο γάμο μου, δεν θα καλέσω: συγγενείς απο υποχρέωση.
15. Τη νύχτα πριν το γάμο, θα: γίνω λιωμα στη νησαρα μου.
16. Τη νύχτα μετά το γάμο: θα έχω λιποθυμήσει από το πολύ αλκοόλ.
17. Δεν το έχω πολυσκεφτεί, αλλά το εισιτήριο για το ταξίδι του μέλιτος θα ήθελα να λέει: 1 μήνα ακριβώς σε ένα σπιτάκι κοντά στην θάλασσα, με όλες τις ανέσεις σε μέρος εξωτικό!
18.  Το δαχτυλίδι της πρότασης γάμου δεν πρέπει να: είναι κιτς.
19.Αν είχα (τόσα) λεφτά στο πάρτυ θα τραγουδούσε ο/η/οι: οι James.
20.Και μετά το γάμο, τι; Μακάρι ο ερωτας να μείνει ζωντανός.
Με τη Μαριάνθη γνωριστήκαμε στο MTV και ήταν love at first sight. Με τη Μαριάνθη γνωριστήκαμε στο MTV και ήταν love at first sight.
Με τη Μαριάνθη γνωριστήκαμε στο MTV και ήταν love at first sight.