Μαρίνα Δημοπούλου

Ετών 29

Η κολλητή μου

Το κορίτσι που ξέρει τα πάντα, που έχει τη λύση και την απάντηση σε όλα τα ερωτήματα, από το δώρο για τα γενέθλια της διευθύντριάς μου μέχρι τα μεγαλύτερα αιώνια αναπάντητα ερωτήματα, η κολλητή μου από τριών ετών, μια από τις πιο αθώες φιλίες της ζωής μου, επαναστάτρια και cool, χαλαρή αλλά και δυναμική, γλυκιά αλλά και αυστηρή, διακριτική αλλά και πανταχού παρούσα, είναι η κολλητή που θες να έχεις δίπλα σου  κάθε μέρα και βέβαια η κολλητή που πρέπει να έχεις δίπλα σου όταν παντρεύεσαι. Ένα είναι το βέβαιο, τα πάντα θα είναι κάτω από τον έλεγχό της (από το ίσιωμα της γραβάτας του γαμπρού, μέχρι το seating και της τελευταίας θείας στο σωστό τραπέζι) και η ίδια θα χαμογελάει καθησυχαστικά από μακριά, σαν να κάθεται χαλαρά στον καναπέ της και να λύνει το πιο εύκολο σταυρόλεξο της ζωής της. Αυτό είναι το Μαρινάκι μου. Το κορίτσι που είχε το αίσθημα της μόδας, σχεδόν από έμβρυο και που είχε οραματιστεί το facebook όταν ο Zuckerberck έπαιζε ακόμα με τα αυτοκινητάκια του!

MARINA

Η κολλητή μου, η φιλεναδίτσα μου, που μου στερεί τη χαρά να την ονειρεύομαι νύφη, γιατί πολύ απλά, με κάθε ευκαιρία, υπενθυμίζει προς πάσα κατεύθυνση πως ο γάμος της είναι μάλλον ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

marina3

Την αφήνω να λέει ο,τι θέλει γιατί μέσα μου ξέρω πως στον γάμο της, θα ρίξω το μεγαλύτερο κλάμμα της ζωής μου! Μπορεί να μη βάλει νυφικό, να φοράει all star, ο γαμπρός να σκάσει με τζην και tshirt και στο πάρτυ ο dj να κινείται μουσικά από Killers μέχρι Red Hot, όμως ξέρω πως αυτή η μέρα θα έρθει και πως αμέσως μετά θα ακολουθήσει και ένα Marinaki Jr. γιατί αν κρίνω από τη μαμά της και η ίδια θα γίνει μια από τις καλύτερες μαμάδες του κόσμου.

marina4