editorial

Το τεύχος που θα κρατάτε σε λίγες μέρες στα χέρια σας ήταν ίσως το πιο ευχάριστο τεύχος που βγάλαμε ποτέ! Το 5ο τεύχος βγήκε με αληθινό κέφι, ασταμάτητες ιδέες και τρελό γέλιο! Το λέμε και καμαρώνουμε όπως καμαρώνει η μαμά για το παιδί της! Γιατί κάπως έτσι είναι! Μια ομάδα φίλων δούλεψε για εβδομάδες, μερόνυχτα για να δημιουργηθεί ένα αποτέλεσμα που θέλαμε να μας δικαιώσει. Και ναι, τα καταφέραμε!

Η wedding season που ξεκινάει, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, είναι η καλύτερη. Ένα υπέροχο καλοκαίρι είναι μπροστά μας και όσοι παντρεύεστε σε λίγες μέρες ή εβδομάδες, μπορεί να βιώνετε πρωτόγνωρες συνθήκες άγχους, μέσα σας όμως, γνωρίζετε καλά πως κάτι υπέροχο, κάτι μαγικό, κάτι παραμυθένιο is about to happen!

Το 2016 ήταν και είναι μια δύσκολη χρονιά. Μια χρονιά που ανέτρεψε από τα θεμέλιά τους όλα όσα ξέραμε. Γενικώς. Η βιομηχανία του γάμου όμως, αισθάνομαι ότι είναι η μόνη που ωφελήθηκε από αυτή την βαθύτατη κρίση. Τι εννοώ; Νέοι επαγγελματίες με ταλέντο, γνώσεις και αδιανόητη όρεξη αναδύθηκαν για να δώσουν στους γάμους νέο χρώμα. Οι τιμές μοιάζουν πιο προσγειωμένες, το ίδιο και το προφίλ των ανθρώπων που εργάζονται στον χώρο. Ταυτόχρονα, οτιδήποτε στημένο και κλασικό πέρασε σε χρόνο Dt στην ιστορία για να αντικατασταθεί με ερωτευμένα ζευγάρια που επενδύουν πλέον όχι στο “θεαθήναι”  και στις “υποχρεώσεις” των μπαμπάδων τους αλλά στο σωστό, το απόλυτο, το ξέφρενο πάρτυ.

Οι γάμοι του 2016 θα είναι διαφορετικοί. Θα έχουν άποψη, θα έχουν αισθητική, αληθινούς φίλους, χορό μέχρι το πρωί. Σε αυτό το τεύχος θα βρείτε όλα όσα θα χρειαστείτε για να δημιουργήσετε το σκηνικό του ιδανικού γάμου. Θα γνωρίσετε τους πιο καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου, επιλεγμένους με πολύ αυστηρά κριτήρια, θα απολαύσετε δημιουργίες των κορυφαίων Ελλήνων σχεδιαστών, θα πάρετε ιδέες, θα ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες bridal beauty αφίξεις και θα χαλαρώσετε κοιτάζοντας ό,τι πιο γλυκό και stylish υπάρχει στον πλανήτη “βάφτιση”. Οι συνεντευξιαζόμενοί μας, είναι όλοι “δικοί μας άνθρωποι”. Ήρθαν στις φωτογραφίσεις με όρεξη και απόλαυσαν τις στιγμές όσο και εμείς. Η Τζένη Θεωνά, το κορίτσι του εξωφύλλου μας, είναι ένα dream girl. Την επιλέξαμε γιατί αντιπροσωπεύει όλα όσα θέλαμε να δείξουμε μέσα από λίγες εικόνες. Την ποιότητα, την ηθική, την ομορφιά και φυσικά το καλοκαιρινό κέφι!

Και θυμηθείτε. Πριν ξεκινήσετε για την εκκλησία ή το δημαρχείο, κλείστε για λίγα δευτερόλεπτα τα μάτια σας. Πάρτε μια βαθιά ανάσα, σηκώστε ψηλά το κεφάλι και ξεκινήστε! Αυτή είναι η μέρα σας. Η δική σας μέρα. Η μέρα που όλα όσα οργανώνατε τόσο καιρό θα γίνουν πραγματικότητα! Μην αφήσετε κανέναν και τίποτα να σας κλέψει ούτε ένα δευτερόλεπτο από το όνειρο.

Καλή ανάγνωση και.. η ώρα η καλή!

Μυρτώ Κάζη

ΥΓ: Μερικά μικρά αλλά πολύ σημαντικά “ευχαριστώ” στον φωτογράφο του τεύχους μας Αναστάστιο Φιλόπουλο, στο άλλο μου μισό, την αρχισυντάκτριά μας την Αργυρώ, στην γραφίστριά μας, την Τίνα που δούλευε 24ωρα για να βγει αυτό το αποτέλεσμα που βλέπετε, στην Κωνσταντίνα, τον Σπύρο, τη Σαββίνα, την Ευαγγελία, την Πέγκυ και τον Γιώργο γιατί εκτός από καταπληκτικοί στη δουλειά τους είναι και αληθινοί φίλοι.

ΥΓ2: Αυτό το editorial το γράφω ενώ η μπέμπα που κολυμπάει στην κοιλιά μου, με κλωτσάει έντονα και αποφασιστικά! Σκέφτομαι λοιπόν, ότι δεν υπάρχει ομορφότερο πράγμα από την ταυτόχρονη δυνατότητα για δημιουργία τόσο στην οικογένεια όσο και στη δουλειά. Μόνο που στο yes i do έχουμε την τύχη να θεωρούμε και τη δουλειά “οικογένεια”.

Credits

Photo: Danai Issaris for www.yes-i-am.gr

Wearing:  a firstimemommy t-shirt

Διάβασε το editorial και πολλά ακόμα άρθρα στο 5ο τεύχος του Yes I Do free press, το οποίο θα βρεις σε 250 σημεία σε όλη την Ελλάδα!

Yes I do Editorial Issue 5