Τη στιγμή που κρατάτε στο χέρι σας αυτό το τεύχος είστε ή σε κάποια παραλία ή σε έναν καλοκαιρινό γάμο. Η ομάδα όμως του Yes I Do είχε το καλοκαίρι μέσα της όλο αυτό το διάστημα που ετοίμαζε το νέο της τεύχος. Κυρίες και κύριοι these are our backstage moments!

Backstage clicks από το πιο υπέροχο cover story & cover girl του Yes I Do με τη Μαίρη Συνατσάκη. Στο support η Κωνσταντίνα Μιχοπάνου ο Σπύρος Σαββίνος και ο Γιώργος Μπουζάκης.

Ο Σάββας Πούμπουρας σε ρόλο Wedding Crasher με την υπέροχη τούρτα από τους The Cakers.

Τον αγαπημένο μας Χρήστο Μεγαπάνο τελικά σε αυτό το τεύχος ποιος τον φωτογράφισε. Η Μυρτώ ή η Δανάη;Νίκος Καρανικόλας, Ματίνα Μέγκλα, Γιούλικα Σκαφιδά, Κατερίνα Μισιχρόνη. Backstage Moment από την υπέροχη φωτογράφιση της σχεδιάστριας για το περιοδικό μας με το φακό του Νίκου Καρανικόλα.The Jaguar Bombs arrival!Εδώ τα κορίτσια Μυρτώ Κάζη & Νάνσυ Παπαδημητρίου σε μια απόλυτα φυσιολογική στιγμή τους…Ο Σπύρος Σαββίνος επί τω έργω!Απλές καθημερινές στιγμές με τη Μυρτώ Κάζη και τον Τάσο Δαλίτσικα.

Η Μυρτώ Κάζη το αγάπησε πολύ αυτό το vintage car του Marathon Beach Resort.Νικόλας Ράπτης & Τάσος Δαλίτσικας. Ο ένας θέλει να βρει έναν μπόμπιρα να του χαρίσει τα πάντα και τον άλλον δεν τον δίνει η μαμά του. Εσείς διαβάσατε το θέμα μας με το social experiment του Yes I Dο;Η ομάδα του Marathon Beach Resort είχε ετοιμάσει για τις ανάγκες της φωτογράφισης υπέροχα πράγματα!Η νέα φίλη του Yes I Do…Ο Σάββας Πούμπουρας & η Νάνσυ Παπαδημητρίου συζητούν συνταγές ρυζιού με τη Μυρτώ Κάζη και μετά την ευχαριστούν για τις συμβουλές της…

Η Εύα Ανυφαντή, βοηθός editor in chief & wedding editor σε απόλυτα ζεν στάση για το πότε θα κυκλοφορήσει το τεύχος…Η editor in chief του Yes I Do, Αργυρώ Γιακούμα θέλει επειγόντως διακοπές…Μαίρη Συνατσάκη & Σάββας Πούμπουρας…τους αγαπάμε πολύ!

Διαβάστε αυτό το άρθρο και πολλά ακόμη στο καλοκαιρινό τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 σημεία σε όλη την Ελλάδα!

backstage_summer_files.jpg

Photos: Δανάη Ίσαρη, Γιώργος Μπουζάκης, Νίκος Καρανικόλας

Διαβάστε επίσης…

Yes I Do τεύχος 10: The Backstage Files

The Backstage Files: A fall in love issue

The Backstage Files Yes I Do press 8: Summer Vibes