Το νέο τεύχος του Yes I do είναι πλέον μια πραγματικότητα. Το φετινό τεύχος Οκτωβρίου αποτελεί για ένα mini επετειακό μιας και το περιοδικό συμπληρώνει πλέον 2 χρόνια κυκλοφορίας. Μέσα στις 164 σελίδες του – για όσες & όσους από εσάς ακόμα δεν το κρατάτε στα χέρια σας- θα βρείτε 15 πολύ καλούς λόγους (…και περισσότερους) για τους οποίους πρέπει να το αποκτήσετε.

1.The Cover Story: Η Φαίη Ξυλά μαζί με τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο “ξαναπαντρεύονται” και μας μιλούν για όλη τη μαγεία μιας δυνατής σχέσης που έχει μετουσιωθεί σε οικογένεια.

yes-i-do-reasons-to-have-it-11

2. The Bridal Trend Report: Botanina, Nude Illusions, Elizabethan είναι μερικές από τις νέες 6 τάσεις που θα κυριαρχήσουν σε όλα τα νυφικά φέτος όπως προστάζουν οι bridal fashion weeks του εξωτερικού.

yes-i-do-issue-6-reasons-to-have-it-2

3. Must Know: Αν επιλέξατε να παντρευτείτε με πολιτικό γάμο, τότε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε είναι συγκεντρωμένα στο νέο μας τεύχος.

4. Romantic Escapes: Ταξιδέψαμε σε 8 χειμερινούς ελληνικούς προορισμούς και σας παρουσιάζουμε μαζί με την Hotel Brain όλα τα ιδανικά ρομαντικά μέρη που θα περάσετε το honeymoon σας!

5.The Bridal Beauty Secrets: Οι αγαπημένοι μας beauty experts Κωνσταντίνα Μιχοπάνου, Σταύρος Σακάτος & Σαββίνα Σκεπετάρη σας δίνουν όλα τα beauty key products με τα οποία θα εξοπλιστείτε για να είστε η πιο λαμπερή νύφη.

yes-i-do-issue-6-reasons-to-have-it-6

6.We love Greek Desgners: Βικτώρια Κυριακίδη, Βαρβάρα Δημητρέα και πολλοί ακόμη Έλληνες σχεδιαστές παρουσιάζουν τις νέες φθινοπωρινές & χειμερινές τάσεις σε νυφικά και δίνουν τις δικές τους συμβουλές για την σωστή επιλογή του νυφικού.

7.Στέλλα Κονιτοπούλου: Δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι ένα brand name από μόνη της. Στο νέο μας τεύχος επαναπροσδιορίσαμε την έννοια της μουσικής – και δη της νησιώτικης – στο γάμο και απλά λατρέψαμε την επιχειρηματολογία και το ήθος της.

yes-i-do-issue-6-reasons-to-have-it-9

8. Οι 10 υποχρεώσεις των κουμπάρων: Ίσως δεν είναι 10 αλλά σίγουρα και οι υποψήφιοι κουμπάροι & κουμπάρες έχουν κάποιες υποχρεώσεις στο θέμα γάμος. Αν λοιπόν έχετε την τιμητική αυτή θέση τότε οι οδηγίες που σας δίνουμε θα σας φανούν πολύ χρήσιμες.

9. Wedding Project: Η Τζένη Μελιτά & η Μυρτώ Κάζη “συστήνουν” τα dos & donts μιας καλεσμένης σε ένα γάμο υπακούοντας στις fashion συμβουλές του Σπύρου Σαββίνου, φορώντας 3 διαφορετικά looks, που δεν ξεπερνούν τα όρια του κιτς, της υπερβολής και του κακού γούστου.

yes-i-do-reasons-to-have-it-10

10. Fall – Winter Wedding Planning: 3 αγαπημένες μας planners, η Βάσω Βανταλή της My Best Wishes Events, η Πέγκυ Σιμιτζή της I Wish Chic Events και η Βάλια Νούσια της Beaucoup Handcrafts Events μας αποκαλύπτουν τους δικούς τους άσους στο wedding planning για έναν επιτυχημένο φθινοπωρινό & χειμερινό γάμο.

11.  Τhe Couples Project: Νίκος Ορφανός – Αντιγόνη Παφίλη, Έλια Κεντρωτά – Μιχάλης Ξηροτάγαρος, Μάντη Περσάκη- Αλέξανδρος Νικολαϊδης. Τρία αγαπημένα μας ζευγάρια ντύνονται ξανά γαμπροί & νύφες και μας μιλούν για τις προτάσεις του γάμου τους.

yes-i-do-issue-6-reasons-to-have-it-7

12. The Baptism Files: Η Φαίδρα Λιάκου της Phaedra Liakou Events δημιουργεί ένα παραμυθένιο σκηνικό βάπτισης και ο φωτογράφος του τεύχους μας Αναστάσιος Φιλόπουλος δίνει τις δικές του συμβουλές για μαγικές φωτογραφικές λήψεις σε βάπτιση.

13. 25 words: Σε κάθε τεύχος παίζουμε ένα παιχνίδι! Φωτογραφίζουμε 4 αγαπημένους μας – και πολύ, πολύ όμως ενδιαφέροντες- ανθρώπους. Όχι δεν έχουν να κάνουν με το γάμο. Έχουν όμως άποψη επί του θέματος που μας ενδιαφέρει πολύ! Τους θέτουμε 10 ερωτήσεις. Και έχουν 25 λέξεις (και κάτι) για να μας απαντήσουν. Σε αυτό το τεύχος απαντούν με 25 λέξεις οι Κωνσταντίνος Δανός, Δανάη Ίσαρης, Θύμιος Βούλγαρης & Έλωνα Πουκαμισά.

yes-i-do-issue-6-reasons-to-have-it-14

14. Οι γαμπροί & τα ζώδιά τους: Είναι εκείνος με τον οποίο θα ανεβείς τα σκαλιά της εκκλησίας και θα περάσεις μαζί του το υπόλοιπο της ζωής σου. Με λίγα λόγια μόλις βρήκες το άλλο σου μισό (;). Ή όχι; Εμείς σου δίνουμε μερικά tips βάσει του ζωδίου του, για να καταλάβεις την ψυχοσύνθεσή του αλλά ουδεμία ευθύνη φέρουμε για τον υπόλοιπο χάρτη του!

15.The Groom’s Project: Μπορεί το” project: “νύφη” να μοιάζει το πιο απαιτητικό, όμως περνώντας τα χρόνια το look του γαμπρού αποκτά ολοένα και περισσότερη βαρύτητα.  Ο fashion director του Yes I do Σπύρος Σαββίνος παρουσιάζει 3 key groom’s outfits και ο καλύτερος άνθρωπος για να τα αναδείξει δεν είναι άλλος από τον ηθοποιό Γιάννη Κουκουράκη.

yes-i-do-issue-6-reasons-to-have-it-12

Photos: Αναστάσιος Φιλόπουλος

Αναζήτησε το νέο τεύχος του Yes I do σε 250 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα!

Από την Αργυρώ Γιακούμα