Πότε να μην της κάνεις πρόταση αν θες να την ξαφνιάσεις.

Για να μιλάμε ανοιχτά και με ειλικρίνεια, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων (βλ. πρόταση γάμου Σχοινά Γαρμπή κλπ) οι περισσότερες γυναίκες ξέρουν πάνω κάτω ότι περιμένουν πρόταση.

Τα ζευγάρια λίγο πολύ μένουν μαζί από πριν το γάμο και κανονίζουν τις οικονομίες τους προκειμένου να ετοιμάσουν σε πρώτη φάση το νοικοκυριό τους και σε δεύτερη φάση το γάμο τους (αν δεν μείνουν σε έναν πολιτικό με φουσκωμένη την κοιλιά).

yes i do when to propose 5

 

Μπορεί λοιπόν η πρόταση γάμου να είναι αυτονόητη για την πληθώρα των σημερινών ζευγαριών, δεν σημαίνει όμως ότι δεν χωρά ο παράγων της έκπληξης σε αυτή.

 

Αν λοιπόν θες να διατηρήσεις το στοιχείο της έκπληξης τότε μην της κάνεις πρόταση

Στα γενέθλιά της

Στη γιορτή της

Στην επέτειό σας

Την πρωτοχρονιά

 

Και οκ αφού σου αποκλείσαμε τις 4 πιο προφανείς ημέρες για πρόταση γάμου πάμε να δούμε ποιες ενδείκνυνται για πρόταση έκπληξη.

 

Τα γενέθλιά σου: είναι η δική σου μέρα και σίγουρα δεν θα περιμένει να της κάνεις εσύ έκπληξη. Οπότε μπροστά σε όλους σας τους φίλους σκύβεις και της λες ότι βρήκες τι δώρο θέλεις να σου κάνει: Να σου πει το ναι. Μπορείς να το πας και ένα κλικ παραπέρα, να συνεννοηθείς με τις κολλητές της, να την πείσουν να σου κάνει πάρτυ έκπληξη, και εκεί που θα νομίζει ότι έχετε κρυφτεί όλοι σπίτι για να ΣΟΥ κάνετε έκπληξη, τότε θα της την κάνεις εσύ!

Η γιορτή σου: μία από τα ίδια με τα γενέθλια

yes i do when to propose 4

Η μέρα που θα βλέπεις τελικό σε πρωτάθλημα. Αφού της έχεις ζητήσει να σε αφήσει να δεις μπάλα με τους κολλητούς σου και εκείνη κάθεται αλλού με τις φίλες της, και αφού τελειώσει ο αγώνας της λες: Αγάπη μου θέλω να σε ευχαριστήσω για την βραδιά που με άφησες να περάσω με τους φίλους μου κάνοντας σου ένα δώρο. Η συνέχεια γνωστή…

yes i do when to propose 1

Σε μία βραδιά καραόκε. Θα έχεις μαζέψει τους φίλους σας για να κάνετε δήθεν καραόκε και όταν έρθει η σειρά σου για τραγούδι αφού της αφιερώσεις και της τραγουδήσεις το αγαπημένο σας τραγούδι, θα κλείσεις ακαπέλα ζητώντας της να σε παντρευτεί.

yes i do when to propose 6

Σε ένα οικογενειακό δείπνο. Αν είναι οικογενειακός τύπος, τότε σίγουρα θα της άρεσε να της κάνεις την πρόταση μπροστά στους δικούς της. Συνεννοήσου με αδέρφια/ξαδερφια για ένα τραπέζι χωρίς ιδιαίτερο λόγο και πάνω στην πρόποση στο τραπέζι παίρνεις τον λόγο και κάνεις την πρόταση!

yes i do when to propose 3 yes i do when to propose 2