Την Ειρήνη Παρσά δεν μπορείς να τη βρεις εύκολα. Όσες φορές και αν την καλέσεις στο τηλέφωνο, εκείνη πάντα κάπου θα τρέχει! Marketing Director της ΝΑΚ, ένα γεννημένο επικοινωνιακό κορίτσι, μια στιλάτη γυναίκα έχει calendar που μάλλον θα τρομάξεις αν το δεις! Η μέρα της ξεκινά και τελειώνει με ατελείωτες υποχρεώσεις και new business ιδέες που εφαρμόζει με τον δικό της μοναδικό τρόπο. Τελικά το βράδυ αργά, θα σε καλέσει πίσω να σου πει ότι και αυτό που της ζητάς, θα το χωρέσει στο πρόγραμμά της και θα το κάνει. Στην προκειμένη περίπτωση της ζητήσαμε να μας απαντήσει στο wedding ερωτηματολόγιό μας και φυσικά οι σκέψεις της, κατάφεραν να αλλάξουν τον τρόπο που προσεγγίζουμε κι εμείς τον γάμο! 

Ειρήνη, θέλω να θυμηθείς τον πιο ΤΕΛΕΙΟ γάμο που έχεις πάει ποτέ! Τι είναι εκείνο που τον κατέταξε πρώτο στην καρδιά και το μυαλό σου;

Τέλειο γάμο…χμμμμ! Έχω έναν στο μυαλό μου πολλά χρόνια πίσω, τον γάμο του κολλητού του μεγαλύτερου αδερφού μου, που είχαμε περάσει αξέχαστα! Είχαμε γλεντήσει πάρα, μα πάρα πολύ και δεν είχε τίποτα, μα τίποτα στημένο. Δεν ήταν αυτό που λέμε «επιμελώς ατημέλητο», αλλά ένα μεγάλο cool party! Πραγματικά, φανταστικός γάμος! Και βέβαια, ένας δεύτερος, είναι ο γάμος της κολλητής μου, όπου η χαρά εκεί ήταν τόσο μεγάλη που περάσαμε μα-γι-κά!

Μπορείς να φέρεις στη μνήμη σου την πιο ξέφρενη στιγμή σου σε κάποιο wedding party; Τι έκανες και ποιο συναίσθημα σου έχει αφήσει εκείνη η βραδιά;

Η πιο ξέφρενη στιγμή σε γαμήλιο πάρτυ ήταν στον γάμο μιας από τις κολλητές μου, που είχε σκεφτεί ολόκληρο θεατρικό για να πετάξει την ανθοδέσμη. Πήρε το μικρόφωνο, κάλεσε “all the single ladies” με πολύ Beyoncé τρόπο, και εκείνη τη στιγμή άρχισε να παίζει το “Who runs the world”. Ξεκινήσαμε να χορεύουμε όλες σε κατάσταση αμόκ! Νιώθαμε τόσο γυναίκες, τόσο δυνατές, τόσο όμορφες… γίναμε μια παρέα και χορεύαμε ασταμάτητα. Ήταν φανταστική στιγμή!

Περίγραψέ μας το ιδανικό νυφικό. Ύφασμα, σχέδιο, τα πάντα! Θέλω να το κάνω εικόνα!

Αχ δύσκολη ερώτηση…. Γιατί πάντα παλεύει η πιο κομψή-κλασική πλευρά μου με την bohemian. Πάντα τα νυφικά που μου αρέσουν είναι «κλασικά νυφικά», δηλαδή δεν αντέχω άλλο το mermaid wedding dress με την απλικαριστή δαντέλα. Υπάρχουν τόσες ωραίες δημιουργίες…! Επίσης, θεωρώ ότι ένα μεγάλο ποσοστό των γυναικών δεν έχει το κορμί να υποστηρίξει αυτό το πατρόν, αλλά επιμένει να το επιλέγει… Πάμε πίσω στο ιδανικό όμως! Αγαπώ πολύ το σατέν, μου αρέσει το sleek και η κομψότητά του με ένα fashion – sexy twist, όμως να μην είναι πολύ κλασικό… με λαιμό και ώμους έξω για παράδειγμα. Μου αρέσουν πολύ τα νυφικά του Ellie Saab.

Elie Sab Spring 2019

…Εδώ πλέον, κάνεις την υπέρβαση και επιλέγεις κάτι πολύ ιδιαίτερο… Μου αρέσουν και κάποια bohemian με δαντέλα στα μανίκια και όλη την πλάτη έξω. Γενικά μου αρέσει το sexy στοιχείο στα νυφικά, αλλά με μέτρο για να είναι κομψό.

Georges Hobeika

Ποια ήταν η πιο κομψή, πιο όμορφη και πιο στιλάτη νύφη όλων των εποχών;

Όλων των εποχών;! Δύσκολο να θυμηθώ, αλλά η πιο πρόσφατη ήταν σίγουρα η Meghan Markle.

Meghan Markle

Δώσε μια ΠΟΛΥ σημαντική συμβουλή στις καλοκαιρινές νύφες.

Να μην επιλέγουν όλες το ίδιο style! Νιώθω συχνά, ότι όλες οι καλοκαιρινές νύφες είναι παρόμοιες, με μικρές διαφοροποιήσεις στα φορέματα τους.

@eirini_parsa

Διαβάστε επίσης…

Wedding Interview με την Ευτυχία Κατσιάβα

Αυτά είναι τα beauty μυστικά από την Σουζάνα Κεγγίτση που κάθε νύφη πρέπει να γνωρίζει!

Αυτά είναι τα bridal trends που ξεχωρίσαμε στην Bridal Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης!