Σύμφωνα με την περιγραφή του Amazon.com,  το «The Ultimate Wedding Dance: Step by Step Guide, Everything you need to know about your First Dance» του Daniel Buhala είναι το πρώτο βιβλίο που έχει γραφτεί, ειδικά για τον πρώτο χορό του γάμου. Ένας «οδηγός αυτοβοήθειας» που θα σας κάνει να κατανοήσετε όλες τις προκλήσεις και την προετοιμασία που χρειάζεται να κάνετε για τον πρώτο σας χορό και θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τα πολλά λάθη που κάνουν την ημέρα του γάμου τους, χιλιάδες άλλα ζευγάρια απ’ όλο τον κόσμο.

Photo by Scott Broome on Unsplash

Ένας οδηγός βήμα προς βήμα, που θα σας δώσει τις απαντήσεις που χρειάζεστε σχετικά με όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε να «προπονείστε», το ποια είναι τα σημαντικά στοιχεία για να δημιουργηθεί μια εξαιρετική χορογραφία, τα do’s και τα don’ts της διαδικασίας. Επίσης, υπάρχει ειδική αναφορά στα εννέα απαραίτητα βήματα που πρέπει να κάνεις αν ξεκινάς να μαθαίνεις τον χορό του γάμου σου την τελευταία στιγμή, αλλά και πολλά άλλα χρήσιμα tips, όπως το μυστικό που μπορεί να κάνει τον χορό του γάμου σου μοναδικό και να του δώσει τον δικό του χαρακτήρα και δεν στο λέει κανείς.

yes-i-do-dance-book.jpg

Το βιβλίο κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2020 από τις εκδόσεις Dance Art Press και μπορείτε να το παραγγείλετε με ένα κλικ εδώ.

Must Read:

7 τραγούδια για τον 1ο χορό του γάμου σου από κάποιον που θα ήθελε να ζει μια παράλληλη ζωή ως DJ

7 dance anthems για έναν γάμο-rave party

Αλαβαρντάχαλα: 7 τραγούδια για τον τελευταίο χορό του γάμου σου

Most Popular:

Γάμος και βροχή; 8 Tips για να αντιμετωπίσεις ένα γάμο on a rainy day!

Πριγκίπισσα Μαργαρίτα: Ο γάμος της σε 10 προτάσεις και 10 φωτογραφίες

Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας! Εξασφαλίστε τώρα τη δική σας ετήσια συνδρομή στην έντυπη έκδοση του Yes I Do με ένα κλικ εδώ.