Η Πέγκυ Σιμιτζή (I wish chic events) και ο Γιώργος Μοναχός (Aνθοπωλείο Χλωροφύλλη) έκαναν πάλι το θαύμα τους κι έφτιαξαν έναν χώρο αριστούργημα, που φιλοξένησε εμάς και όλες τις μέλλουσες νύφες που πέρασαν από την έκθεση της φετινής New Life στο MEC Παιανίας.

Yes I do-1

Από πού να ξεκινήσουμε; Από τα μπαρόκ αισθητικής, διαλεγμένα ένα προς ένα έπιπλα από την Ζazoo Event Rentals σε μπεζ αποχρώσεις, τον γαλλικό, γουστόζικο και ιδιαίτερα αναπαυτικό καναπέ μας, το coffee table, το ανάκλιντρο και τα σκαμπό, το καλάθι από μπαμπού, τα διάφανα κουτιά, τις γεωμετρικές βάσεις για το νέο τεύχος του Yes I do, ή το boudoir μας; Όλα ήταν τόσο προσεγμένα και επιλεγμένα με μεράκι, που όποιος έμπαινε  δεν  ήθελε να βγει!

Yes I do-2

Όσο για τον ανθοστολισμό, που μοσχοβόλησε το περίπτερο κι έδωσε ιδέες σε πολλές brides to be, ο Γιώργος Μοναχός «έχτισε» δύο λουλουδένιους τοίχους, τον έναν από ροζ engagement roses από το Εκουαδόρ παρακαλώ, και τον άλλο από κλαδιά μυρτιάς με “μπουμπούκια” τα έξι προηγούμενα εξώφυλλα του Υes Ι do ενώ  τα ανθοδοχεία  ήταν γεμάτα με ορτανσίες !

Yes I do-16

Yes I do-3

Yes I do-22

Αλλά αυτό που πραγματικά έκλεψε τις εντυπώσεις, ήταν τα τέσσερα διαφορετικά bachelorette kits που έφτιαξε η Madam Sousou Αρετή Γεωργαλή ειδικά για την περίσταση!

Yes I do-15

Yes I do-8

Yes I do-17

Ευχαριστούμε όλους όσους πέρασαν από το περίπτερό μας για να γνωριστούμε, να ξεφυλλίσουν το νέο μας τεύχος, να φωτογραφηθούν!

Ραντεβού πάλι του χρόνου!

Yes I do-20

Yes I do-5

Yes I do-18

Yes I do-4

Credits

Photos:   Γιώργος Μπουζάκης

Conceptual decoration : I wish chic events 

 Flowers decoration: Chlorofilli  

Furniture:   Zazoo Event Rentals

New_Life_Periptero_Press_8

Διάβασε αυτό το άρθρο και ακόμα περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I do που κυκλοφορεί σε 250 σημεία σε όλη την Ελλάδα!

 

Από την Εύα Ανυφαντή