Και να που ήρθε η στιγμή να γράψω το πρώτο μου άρθρο στο Yes I Do με αφορμή… τι άλλο; Το Bithas Family Festival! Έχουμε επέτειο εμείς εδώ, γιορτάζουμε! Τα συναισθήματα πολλά για όλους μας! Ακόμη θυμάμαι το τηλέφωνο του Καζάκου μου για να με καλέσει στον γάμο… με ήξερε ελάχιστα, αλλά για κάποιον μαγικό λόγο με ήθελε εκεί και για κάποιον επίσης μαγικό λόγο δεν μου πέρασε από το μυαλό να μην πάω! Αυτός ο γάμος τα είχε όλα… χορό μέχρι το πρωί, φαγητό, ποτό μα και πολλή πολλή αγάπη! Έβλεπες όλους τους καλεσμένους να χορεύουν ξέφρενα, να γελούν, να τραγουδούν! Το σκηνικό βγαλμένο από παραμύθι, το δικό τους παραμύθι μαζί με τα Bithakia! 

bithas-family-festival-9.jpg.jpg

Ακόμα και σήμερα θυμάμαι τη Μυρτώ να φωνάζει είμαι η κυρία Μπίθα γεμάτη ευτυχία, τον Τάσο να χορεύει ασταμάτητα και όλους εμάς γύρω τους, γύρω τους όχι απλά σαν φίλοι αλλά σαν οικογένεια! 

Εμείς στο Yes I Do σας ευχόμαστε μια ζωή γεμάτη αγάπη, ευτυχία και αστερόσκονη!!! Σας ευχαριστούμε πολύ για όσα περάσαμε στο Bithas Family Festival, σας ευχαριστούμε που τα ζήσαμε μαζί!

Υ.Γ. Είμαι φοβερή και στο γράψιμο τελικά!!! Τρέμε Κάζη! 

bithas-family-festival-33.jpg.jpg

Εγώ θα σ’ αγαπώ και μη σε νοιάζει
Και θα σου χτίσω μια μικρή φωλιά
Κι όταν το σούρουπο θα σ’ αγκαλιάζει
Θα ζευγαρώνουμε σαν δυο πουλιά

Με άπειρη αγάπη 

Νάνσυ & Yes I Do Family