Ή αλλιώς, πώς να πεις στους καλεσμένους σου ότι δεν θέλεις να ανεβάσουν φωτογραφίες από το γάμο σου στα social media.

Από τη Μάρω Παρασκευούδη.

Αν δεν ανήκεις στην κατηγορία των social media freaks ή πολύ απλά δεν θέλεις να δημοσιοποιήσεις μια αρκετά προσωπική σου στιγμή, όπως ο γάμος σου, είναι σεβαστό να μην θέλεις να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου οι φωτογραφίες από το γάμο σου.

social-media1

Ο πιο εύκολος κι ευγενικός τρόπος να ενημερώσεις τους καλεσμένους σου γι’ αυτή σου την απόφαση, είναι να ετοιμάσεις μια μικρή κάρτα όπου θα παρακαλείς να σεβαστούν αυτή την προσωπική σας στιγμή. Μπορείς όμως να τους ζητήσεις να τραβήξουν φωτογραφίες και να τις στείλουν σε ένα email που θα έχεις δημιουργήσει ειδικά γι’ αυτόν τον σκοπό. Στο τέλος, μπορείς να επιλέξεις τις καλύτερες και να τις «ανεβάσεις» σε ένα online άλμπουμ με κωδικό που θα έχουν μόνο οι καλεσμένοι σου. Μπορείς να κάνεις μια υπενθύμιση και κατά τη διάρκεια της τελετής ή της δεξίωσης, για όσους δεν έχουν και τόσο καλή μνήμη, πάντα όμως με μία δόση χιούμορ.

Αν και είναι απολύτως σεβαστό να θέλεις να κρατήσεις μακριά από τα social media το γάμο σου, δεν θα πρέπει να έχεις παράλογες απαιτήσεις. Αυτό σημαίνει ότι οι καλεσμένοι σου είναι ελεύθεροι να «ανεβάσουν» φωτογραφίες του εαυτού τους, όπως και της παρέας τους.

ophotos1