Μυρτώ και Τάσο, Τάσο και Μυρτώ και τώρα τι;;;;;

Τι να γράψω για εσάς, τι να γράψω για την όμορφη οικογένειά σας, τι να γράψω για το γάμο σας, τι να γράψω για το 3ήμερο BithasFamilyFestival που ζήσαμε στις Σπέτσες; Πέρασαν κιόλας 2 εβδομάδες;;;

Με το χορευτικό μου ταίρι, Νάνσυ Παπαδημητρίου.
Με το χορευτικό μου ταίρι, Νάνσυ Παπαδημητρίου, ας μη σχολιάσουμε το παπούτσι μου παρακαλώ….

Σας γνωρίζω και τους δυο όσο διάστημα είμαι στο Yes I do, και σύμφωνα με τους υπολογισμούς μου, από τον Απρίλιο του ’14 που σας γνώρισα πρέπει να ήσασταν ήδη περίπου 7 μήνες μαζί. Άρα το να γράψω για εσάς είναι σαν να γράφω για το Yes I do, γιατί όπως και αυτό άνθησε μέσα σε αυτά τα χρόνια έτσι ακριβώς εξελίχθηκε και η δική σας σχέση, σε ένα πολύ πολύ όμορφο παραμύθι το οποίο είναι από εκείνα που δεν έχουν τέλος απλά συνεχίζονται και εμπνέουν όλους εμάς.

Αλλά επειδή κινδυνεύουμε κάπου εδώ να πάρουμε χαρτομάντηλα ας επικεντρωθώ στο γάμο σας και στο τριήμερο του BFF (γιατί για όσους δεν το κατάλαβαν ακόμα και το hashtag εμπεριέχει μέσα όλους εμάς!).

Το πρόγραμμα λοιπόν σύμφωνα με το προσκλητήριο είχε ως εξής:

Παρασκευή 23|06|2017 – Συγκέντρωση στο Votsalo Bar για pre-wedding cocktails.

Δε νομίζω να θυμάμαι πόσα cocktails ήπια  (ναι ναι ήπια….. ). Σίγουρα όμως θυμάμαι ότι όσοι βρεθήκαμε εκεί πήραμε μια πρώτη γεύση για το τι θα ακολουθούσε την επόμενη μέρα, εκείνη του γάμου μιας και όλοι μας είχαμε τόσο κέφι και διάθεση που κράτησε μέχρι το πρωί. Τέσσερις πρέπει να γύρισα στο δωμάτιο;;;; Και ακόμα άφησα κόσμο πίσω.

Βασική λεπτομέρεια τα goodie bags που μοίρασε η Μυρτώ μαζί με την “αεροπλάνερ” Πέγκυ σε όλους τους καλεσμένους με κάθε λογής καλούδια και το persolalized ευχαριστήριο σημείωμα στον καθένα….

Σε αυτό το γάμο δεν ξέρω ποιος έκανε σε ποιον δώρο. Η νύφη μας γέμισε κυριολεκτικά δώρα όλα άκρως χρήσιμα για το καλοκαίρι!
Σε αυτό το γάμο δεν ξέρω ποιος έκανε σε ποιον δώρο. Η νύφη μας γέμισε κυριολεκτικά δώρα όλα άκρως χρήσιμα για το καλοκαίρι!

Σάββατο 24|06|2017 – Wedding Dayyyyyyy!!!!

Ο γάμος ξεκίνησε αυστηρά στις 18.00. Η Μυρτώ και ο Τάσος έφθασαν στην εκκλησία με ένα καΐκι μαζί με την οικογένεια και τους φίλους του…..και κάπου εδώ θα τα πάρω όλα με τη σειρά…..

Yes I do Bithas Family Festival 46

Yes I do Bithas Family Festival 62

Η νύφη…Μυρτώ επιβεβαίωσες τον κανόνα ότι ναι οι νύφες λάμπουν την ημέρα του γάμου τους και ότι πρέπει να πηγαίνουν στην εκκλησία οι ίδιες και όχι “κάποια άλλη άγνωστη”, όπως συνηθίζεις να μας λες στο Yes I do. Εν προκειμένω φορούσες το υπέροχο ρομαντικό νυφικό από τη φίλη σου madame shou shou που πραγματικά ήταν Εσύ! Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το περιγράψω…..Από τις πιο συγκινητικές στιγμές; Η εισοδός σου στην εκκλησία με τον μπαμπά σου….

Yes I do Bithas Family Festival 81

Yes I do Bithas Family Festival 63

Yes I do Bithas Family Festival 64

Ο γαμπρός… Τάσο ήσουν είσαι και θα είσαι cool! Γαμπρός ντύνεσαι, για έξοδο βγαίνεις, παραμένεις ο ίδιος (με την καλή έννοια!)! Παρέμεινες στυλάτος (δεν ξέρω αν ζεσταινόσουν μόνο πες μου…) και απλά κρατούσες μια ανθοδέσμη! Βέβαια το χαμόγελο είχε κολλήσει στα χείλη σου όταν είδες τη Μυρτώ (να τα λέμε αυτά παρακαλώ….).

The Groom...Τάσος Μπίθας.
The Groom…Τάσος Μπίθας.

Yes I do Bithas Family Festival 60

Τα flower girls ή αλλιώς παρανυφάκια! Well done well done για την επιλογή του μπλε χρώματος στα φουστανάκια τους και την υπέροχη αντιστοιχία τους για το something blue της νύφης!

Yes I do Bithas Family Festival 22

Ο παπάς…παρακαλώ την προσοχή σας. Αν θέλετε έναν άνετο παπά με χιούμορ διάθεση και φυσικά όρεξη να βγάζει selfies μαζί σας τότε απευθυνθείτε στον πατήρ Γρηγόριο Νανακούδη.

Yes I do Bithas Family Festival 66

Yes I do Bithas Family Festival 67

Οι φωτογράφοι ή αλλιώς οι Arte Cinematica. 1. Πείτε μου σας παρακαλώ πόσο αθόρυβοι και διακριτικοί ήσασταν; 2. Πότε προλάβατε και μοντάρατε το βίντεο έκπληξη που είδαμε όλοι στο party του γάμου με ό-λο το story των παιδιών μέχρι και με πλάνα από την ημέρα του γάμου και του party;;;;;

Η αεροπλάνερ ή αλλιώς planner ή Πέγκυ Σιμιτζή. Εδώ να πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ! Από πού να ξεκινήσω; Όλα, μα όλα είχαν προβλεφθεί και τοποθετηθεί σωστά.

1. Στην εκκλησία μας περίμεναν δροσιστική λεμονάδα και βεντάλιες γιατί με τόοοοοση ζέστη πραγματικά ήταν μια όαση καλωσορίσματος και τα δυο.

2. Η μετακίνηση των καλεσμένων έγινε με πούλμαν από και προς το location του πάρτυ με άκρα οργάνωση και χωρίς καθόλου αργοπορία.

3. Η άφιξή μας στην παραλία του Βρέλλου ήταν μια μεγάλη έκπληξη καθότι το σκηνικό που είχε στηθεί ήταν ένα κράμα από μουσικό φεστιβαλ με boho στοιχεία και φυσικά πολλές πολλές μικρές εκπλήξεις σε κάθε γωνιά του χώρου.

4. Η τοποθέτηση όλων μα όλων των stations σε αυτό το γάμο ήταν απολύτως σωστή και θα συμφωνήσω με την wedding editor του Yes I do Εύα Ανυφαντή, βοηθούσε πολύ στην κοινωνικοποίηση όλων και φυσικά ώστε να μην υπάρχει πουθενά συνωστισμός. 

5. Με κίνδυνο να φανώ υπερβολική θα πω ότι η παραλία διέθετε φυσικά και τουαλέτα. Δεν έχω πάει σε πιο καθαρή….Γιατί;;;; Γιατί η planner είχε φροντίσει και για αυτό… για την ανά τακτά διαστήματα καθαριότητα της, όπως φυσικά και για τον απαραίτητο εξοπλισμό- μικρό φαρμακείο που μπορεί κάποιος καλεσμένος να χρειαζόταν…

Οδηγίες προς νυμφευμένους και μη...
Οδηγίες προς νυμφευμένους και μη…
Μικροί σταθμοί ξεκούρασης, όπως τους χαρκατήρισα από τον πολύ χορό, τόσο για εκείνους που προτιμούν τα τραπέζια...
Μικροί σταθμοί ξεκούρασης, όπως τους χαρκατήρισα από τον πολύ χορό, τόσο για εκείνους που προτιμούν τα τραπέζια…
....όσο και για εκείνους που προτιμούν πιο χαλαρές καταστάσεις.
….όσο και για εκείνους που προτιμούν πιο χαλαρές καταστάσεις.

Δεν ξέρω πόσα ακόμα θα μπορούσα να γράψω αλλά το συμπέρασμά μου σχετικά με τον ρόλο της planner  σε ένα γάμο είναι ένα: Όταν την δείτε κάποια στιγμή να χορεύει στο dance floor και να πίνει σημαίνει ότι όλα έχουν πάει σύμφωνα με ο,τι έχει φανταστεί!Και η Πέγκυ χόρεψε πολύ μπορώ να σας το επιβεβαιώσω!

Η διακόσμηση… Γιώργο ή αλλιώς όπως σε λέμε στο Yes I do Mr. Chlorofilli έκανες πάλι μαγικά. Να ξεκινήσω από τα χρωματιστά και όμορφα λουλούδια που κοσμούσαν τα λίγα τραπέζια (γιατί η νύφη είχε στόχο να μας έχει όρθιους για χορό και πολύ καλά έκανε…) και να καταλήξω στο απόγειο που ήταν το flower bar, όπου εκεί είχες φτιάξει panama hats στολισμένα για τα αγόρια και στεφανάκια για τα κορίτσια;;;

The flower bar by Γιώργος Μοναχός ή αλλιώς Chlorofilli.
The flower bar by Γιώργος Μοναχός ή αλλιώς Chlorofilli.

The hair & make up! Κωνσταντίνα (Μιχοπάνου), Σταύρο (Σακάτο) & Μάρω (Σούμπαση) του 23 hair creations αποδείξατε πως ναι μια νύφη μπορεί και πρέπει να είναι ο εαυτός της ακόμα και την ημέρα του γάμου της….Ειδική μνεία στο γεγονός ότι η νύφη έκλαιγε συνεχώς από χαρά, κάτι που δεν χαρακτηρίζει καθόλου τη Μυρτώ #not και τίποτε από make up και μαλλιά δεν χάλασε καθόλη τη διάρκεια του party!

Yes I do Bithas Family Festival 61

Yes I do Bithas Family Festival 84

Yes I do Bithas Family Festival 85

Yes I do Bithas Family Festival 71

Yes I do Bithas Family Festival 77

The food & the drinks ή αλλιώς φαγητό και ποτό δίχως αύριο…. Pig Nose για τα ποτά και Mahalo για το φαγητό. Όχι δεν πρόκειται για μοριακή κουζίνα και άλλα συναφή και δεν μιλάω κινέζικα. Το Pig Nose & το Mahalo είναι 2 υπέροχα vintage vans που φρόντισαν καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς να μη μείνει κανένας μας παραπονεμένος. Τι εννοώ; Το Mahalo φρόντισε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες να μας φτιάχνει υπέροχο street food  μέχρι και pancakes με Nutella (Μυρτώ ξέρω ποιος το ζήτησε αυτό) το οποίο ανανεωνόταν ανά 3 ώρες περίπου ενώ το Pig Nose αντίστοιχα έφτιανε υπέροχα cocktails. Ναι επιβεβαιώνω ότι τα ξημερώτα της 25ης Ιουνίου εθεάθησαν περί τους 100 καλεσμένους να πίνουν Μai Tai από σακουλίτσα που εμπεριείχε μέσα ένα ψαράκι (όχι δεν ήταν αληθινό….σας προλαβαίνω). Δυστυχώς η ζυγαριά ακόμα να ξεκολλήσει…

Και με το Mahalo food truck έγινε ο γευστικός "οργασμοπανικός"...
Και με το Mahalo food truck έγινε ο γευστικός “οργασμοπανικός”…
Στο Pig Nose έγινε ο "οργασμός" των καλοκαιρινών ποτών.
Στο Pig Nose έγινε ο “οργασμός” των καλοκαιρινών ποτών.
Ναι ναι καλά βλέπετε αυτό είναι ποτό. Aπό το Pig Nose και την ευφάνταστη ομάδα της The Bar Testament, του Αχιλλέα Πλακίδα.
Ναι ναι καλά βλέπετε αυτό είναι ποτό. Aπό το Pig Nose και την ευφάνταστη ομάδα της The Bar Testament, του Αχιλλέα Πλακίδα.

ΤΟ Party…. ε νομίζω το ότι έφυγα τελευταία κάτι λέει. Ένα μόνο πράγμα: κέφι και χορός μέχρι πρωίας, το dance floor γεμάτο μέχρι τελικής πτώσεως και ένα ζευγάρι τόσο μα τόσο αγαπημένο που δεν σταματούσε να χορεύει! Τι άλλο να πω οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους.

Yes I do Bithas Family Festival 82

Ο πρώτος χορός...
Ο πρώτος χορός…
Η Μυρτώ χορεύοντας με την Ιριάννα και τον μπαμπά της...
Η Μυρτώ χορεύοντας με την Ιριάννα και τον μπαμπά της…

Yes I do Bithas Family Festival 54

Ο πανικός που σας έλεγα....
Ο πανικός που σας έλεγα….

Η μουσική & οι μουσικοί…. Ναι ναι ναι! Τρανή επιβεβαίωση ο DJ και η μπάντα είναι το Α και το Ω αν θέλετε ένα κα-τα-πλη-κτι-κό wedding party μέχρι το πρωί και όλοι να θέλουν κι άλλο! Ο DJ Δημήτρης Μουτσούλας και η μπάντα Picos Apicos & The Pina Coladas ήταν ένας εκρηκτικός συνδυασμός και ο λόγος για τον οποίο δεν κάθησε κανένας κάτω….

Yes I do Bithas Family Festival 76

Και ο χορός δεν σταμάτησε ποτέ!
Και ο χορός δεν σταμάτησε ποτέ!

Yes I do Bithas Family Festival 56

Οι φίλες & το χορευτικό της νύφης | Οι φίλοι ΟΡΚ & το χορευτικό του γαμπρού….. Και σε αυτό το σημείο θα παραμείνω ουδέτερη γιατί αν πάρω θέση για το ποιος έκανε το καλύτερο χορευτικό κινδυνεύει η θέση μου οπότε θα σιωπήσω. Απλά θα αναφέρω ότι η Μυρτώ είχε φτιάξει ένα κεφάτο χορευτικό με τις φίλες της, προς έκπληξη του γαμπρού και φυσικά οι φίλοι του γαμπρού – η ομάδα των ΟΡΚ θεώρησαν πως έπρεπε να “απαντήσουν” στα κορίτσια για χάρη του φίλου τους. Αυτό που θα δανειστώ από τη μητέρα της Μυρτώς είναι ότι και στις δυο περιπτώσεις το κέφι νίκησε!

Ναι ναι η Μυρτώ είχε φτιάξει και ένα χορευτικό έκπληξη στο γαμπρό με τις φίλες της!
Ναι ναι η Μυρτώ είχε φτιάξει και ένα χορευτικό έκπληξη στο γαμπρό με τις φίλες της!

Yes I do Bithas Family Festival 75

Yes I do Bithas Family Festival 58

Yes I do Bithas Family Festival 57

Yes I do Bithas Family Festival 42

Κυριακή 25 |06|2017 The next day “Hangover”

H επόμενη μέρα ή μάλλον το επόμενο πρωί αφού επιστρέψαμε για λίγες ώρες ξεκούρασης συναντηθήκαμε όλοι μας στο Καΐκι beach για χαλαρωτικές βουτιές μαζί με τη Μυρτώ και τον Τάσο, λίγο πριν αναχωρήσουμε πάλι πίσω στην Αθήνα….

Το μόνο που μπορώ να πω από αυτό το 3ήμερο είναι ότι θα μας μείνει αξέχαστο και προσωπικά να σας ευχηθώ, όπως είσαστε δεμένοι στην παρακάτω φωτογραφία να είσαστε για μια ολόκληρη ζωή!

Πάντα ενωμένοι και αγαπημένοι!
Πάντα ενωμένοι και αγαπημένοι!

Υγ: Και του χρόνου ο τυχερός σας αριθμός να είναι το 5…. 😛

Οι φωτογραφίες και το βίντεο είναι από τους Arte Cinematica

website: www.artecinematica.com

facebook: ArteCinematica

instagram: artecinematica

Δείτε περισσότερα εδώ, εδώ & εδώ

Από την Αργυρώ Γιακούμα