Κάθε Ιανουάριο, περισσότεροι από 10.000 επισκέπτες από όλη την Ελλάδα έρχονται στο Mec Παιανίας για να δουν την πιο female oriented έκθεση της χρονιάς. Τη New Life. Εκατό και πλέον εκθέτες συγκεντρώνονται για να παρουσιάσουν στο κοινό και στα υποψήφια προς γάμο ζευγάρια τις καλύτερες προτάσεις, ιδέες και τάσεις  σε νυφικά, γαμπριάτικα, βαπτιστικά, βραδινά φορέματα, γαμήλια ταξίδια, στέφανα, βέρες, προσκλητήρια, μπομπονιέρες, στολισμούς, οργάνωση δεξιώσεων και φωτογραφίσεις γάμων.

new life

Πίσω από τη διοργάνωση της έκθεσης βρίσκεται μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων με επικεφαλής δυο αγαπημένους μας ανθρώπους, τον Βασίλη Μπάρκα και τον Γιάννη Παπαδολιάκο,  που κάθε χρόνο δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Στόχος τους όπως μας εκμυστηρεύτηκαν είναι «Να προσφέρουμε τις περισσότερες και καλύτερες λύσεις της αγοράς στα μελλόνυμφα ζευγάρια και ταυτόχρονα μέσα από τις εκδηλώσεις, τις επιδείξεις και τους διαγωνισμούς να δημιουργήσουμε μια εμπειρία worth to remember!»

Φέτος η έκθεση θα έχει και μια Yes I Do έκπληξη.

#YesIDoCatwalk

Website: www.newlife-expo.gr

Facebook: NEW LIFE

Instagram: @newlifeexpogr

Credits

Photos: Άγγελος Μπαφατάκης

Grooming: Κωνσταντίνα ΜιχοπάνουΣαββίνα Σκεπετάρη

Διάβασε  αυτό το άρθρο και πολλά ακόμη στο 4ο τεύχος του Yes I Do free press, το οποίο θα βρεις σε 250 σημεία σε όλη την Ελλάδα!

Από την Αργυρώ Γιακούμα.

49