Ετοιμάζεσαι να παντρευτείς, αλλά η οργάνωση του γάμου φαντάζει βουνό; Η Νew Life δίνει όλες τις λύσεις, με 150 κορυφαίους εκθέτες με νυφικά, γαμπριάτικα, βαπτιστικά, στέφανα, ανθοστολισμούς, μπομπονιέρες, μακιγιάζ,  catering, χώρους εκδηλώσεων, φωτογράφους, επιδείξεις και γαμήλια ταξίδια. Ό,τι χρειάζεσαι για τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σου, γάμο ή βάφτιση, παρουσιάζεται στην έκθεση κι εσύ θα έχεις την ευκαιρία να τα βρεις όλα συγκεντρωμένα!

Στο MEC Παιανίας και τη New Life θα κερδίσεις πολύτιμο χρόνο για τη μεγάλη στιγμή, βλέποντας μέσα σε 4 μέρες μια ευρεία γκάμα προϊόντων/υπηρεσιών και να παρακολουθήσεις επιδείξεις, γνωστών οίκων νυφικών και γαμπριάτικων, όπως: Μιμή Σιακαρα, Michalis Maniatis haute couture, Nikos Apostolopoulos, Argiro Antari, Constantino, Χουνταλα, Νantina, Wedding Creator και Erifilli Nikolopoulou.

new-life-expo-yes-i-do-1.jpg

Το   Yes I do catwalk by PANDORA  είναιN γεγονός! Μετά την περσινή επιτυχία, το Yes I do catwalk επιστρέφει για να ανοίξει τη New Life στις 19 Ιανουαρίου. Η δημιουργική ομάδα του Yes I do θα παρουσιάσει ένα φαντασμαγορικό catwalk από το οποίο θα περάσουν πάνω από 50? Έλληνες celebrities φορώντας τις καλύτερες bridal δημιουργίες της νέας χρονιάς.

Οι εκπλήξεις της New Life δεν σταματούν εδώ, καθώς μπορείς να πας μέχρι και… γαμήλιο ταξίδι! Κατά τη διάρκεια της έκθεσης μπορείς να λάβεις μέρος στις κληρώσεις και να κερδίσεις ένα μαγευτικό ταξίδι σε 2 διαφορετικούς προορισμούς: 8 μέρες στην Ταϊλάνδη  ή 3 μέρες στο Porto Elounda.

Η New Life θα διευκολύνει τους φίλους της έκθεσης, που βρίσκονται μακριά, προσφέροντας δωρεάν μεταφορά από Πάτρα, Τρίπολη, Καλαμάτα, Λάρισα, Βόλο και Λαμία.

new-life-expo-yes-i-do-3.jpg

Ποτέ άλλοτε η προετοιμασία γάμου δεν ήταν μια τόσο ευχάριστη και μοναδική εμπειρία, όσο θα είναι στην έκθεση New Life!

Σε περιμένουμε στις 19 – 22 Ιανουαρίου στο MEC Παιανίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπες στο www.newlife-expo.gr