Δεν είναι μόνο η μέλλουσα νύφη που περιμένει την απέραντη δημιουργικότητα και έκπληξη σε ό,τι αφορά στην πρότασή της. Το ίδιο περιμένουν και οι κουμπάροι σας. Εκτός και αν τους έχετε προαποφασίσει από καιρό και το έχετε συζητήσει ανοιχτά τότε ωραίο είναι να βρείτε έναν όμορφο τρόπο για να τους κάνετε την πρόταση.

Πως όμως;

Yes i do gr - Protash Koumparias (8)

 

Yes i do gr - Protash Koumparias (5)

Σας παρουσιάζουμε ένα True story κουμπαριάς, εμπνευσμένο από τους μαυροπίνακες  της Ηλέκτρας.

«Είχαμε καταλήξει στους κουμπάρους που θέλαμε, αλλά ψάχναμε ένα ιδιαίτερο τρόπο για να τους το ανακοινώσουμε, έξω από τα συνηθισμένα. Σκεφτήκαμε λοιπόν εγώ στην κολλητή μου και ο φίλος μου στον κολλητό του, να τους πάμε «δώρο» ένα ποτό μαζί με δύο ποτήρια, στην μεν κολλητή για να γιορτάσουμε το κλείσιμο του νυφικού και στον δε κολλητό χωρίς κάποιο προφανή λόγο.

Τα ποτά ήταν σαμπάνια και ουίσκι αντίστοιχα ενώ τα ποτήρια που τα σερβίραμε, είχαν πάνω την πρόταση της κουμπαριάς.

Yes i do gr - Protash Koumparias (7)

Yes i do gr - Protash Koumparias (4)

Χρησιμοποίησα απλά ποτήρια στα οποία επειδή δεν είχα μπογιά μαυροπίνακα, κόλλησα αυτοκόλλητο μαυροπίνακα – οκ το κοίλο μέρος των ποτηριών με δυσκόλεψε αρκετά, αλλά το αποτέλεσμα με αποζημίωσε- και έγραψα πάνω με κιμωλία αντίστοιχα τα bride to be, Κουμπάρα to be, Γαμπρός to be και Κουμπάρος to be!

Yes i do gr - Protash Koumparias (6)

Και έτσι και τους ξαφνιάσαμε αλλά και ταυτόχρονα ήπιαμε για να γιορτάσουμε την κουμπαριά μας».

Yes i do gr - Protash Koumparias (2)

Εμείς κάνοντας ένα μικρό search θα σας προτείναμε τα ποτήρια να τα προμηθευτείτε είτε από το ΙΚΕΑ, είτε ακόμη και από κάποιο μεγάλο πολυκατάστημα, τα ποτά εκ των πραγμάτων από κάβα, και αυτοκόλλητο μαυροπίνακα μπορείτε να βρείτε εδώ 

Kαι καλά σας στέφανα!

Από τη Νεφέλη Βιτζηλαίου