Στις μέρες μας οι γαμήλιες φωτογραφίσεις έχουν σταματήσει πλέον να αποτελούν μια διαδικασία των 8 ωρών, όσο κρατάει δηλαδή η διαδικασία του γάμου. Όλο και περισσότερα ζευγάρια επιθυμούν οι φωτογραφίες γάμου τους να λένε μια ιστορία και και να τραβούν τα βλέμματα με την πρωτοτυπία τους με αποτέλεσμα πολλές από αυτές να γίνονται viral. Αυτό συνέβη και με τους Ryan και Skye Myers, ένα ζευγάρι που παντρεύτηκε το καλοκαίρι, οι οποίοι επιθυμούσαν οι φωτογραφίες του γάμου τους να μείνουν αξέχαστες αλλά συγχρόνως να αντικατοπτρίζουν την αγάπη τους για την περιπέτεια. Έτσι λοιπόν δημιούργησαν ένα γαμήλιο album που κόβει την ανάσα.

Photo Credit: Mason Gardner

Ο Ryan και η Skye, από την πολιτεία του Άρκανσας, φανατικοί εξερευνητές της περιπέτειας σκόπευαν να πραγματοποιήσουν έναν μεγάλο γάμο παρέα με όλους τους φίλους και συγγενείς τους. Δυστυχώς όμως εξαιτίας των μέτρων για τον κορωνοϊό, χρειάστηκε να μειώσουν κατά πολύ τη λίστα των καλεσμένων, καταλήγοντας στα 12 άτομα. Έτσι, για να γιορτάσουν λίγο διαφορετικά το γεγονός, αποφάσισαν ο γάμος να πραγματοποιηθεί στο Hawksbill Crag, έναν εικονικό βράχο, που αποτελεί γνωστό δρόμο ορειβατών. Μόλις ολοκληρώθηκε λοιπόν η μαγική τελετή, το ζευγάρι επιδόθηκε στις πιο show stopper πόζες που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Ο φωτογράφος Mason Gardner, ο οποίος ήταν παρών στην τελετή, απαθανάτισε τις πιο μοναδικές στιγμές, μάλιστα σε μία από αυτές η Skye μοιάζει να είναι έτοιμη να πέσει από τον βράχο. Στην πραγματικότητα είναι δεμένη σε σκοινιά ασφαλείας, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι όσοι ανέβηκαν στο Hawksbill Crag ήταν εκπαιδευμένοι και σωστά εξοπλισμένοι. 

Photo Credit: Mason Gardner

Όπως δήλωσε ο Ryan: «Λατρεύουμε τις περιπέτειες και τις υπαίθριες δραστηριότητες όπως την ορειβασία, το καγιάκ και το κάμπινγκ, οπότε αναζητάμε πάντα την επόμενη επική περιπέτεια. Κάπου στα μέσα του Ιουνίου, αφού είχαμε συμπληρώσει μαζί 4 χρόνια, της είπα ότι δεν ήθελα να περιμένω περισσότερο για να παντρευτούμε. Θέλαμε έναν ανοιχτό γάμο, όμως είχαμε πολύ λίγο χρόνο για τις προετοιμασιες. Και ύστερα από τα μέτρα που αφορούν τον κορωνοϊό, δυσκολευόμασταν να αποφασίσουμε πώς θα προχωρήσουμε. Τότε ήταν που αρχίσαμε να ψάχνουμε όμορφα μέρη για μια τελετή σε εξωτερικό χώρο, ώστε να μας μείνει μια μαγική και αξέχαστη στιγμή».

Attention: Do not try this at home!

Με στοιχεία από το 7news.com.au

Διαβάστε επίσης…

Γάμος βγαλμένος από όνειρο, με έμπνευση από την Audrey Hepburn

Στην Ιαπωνία μπορείς να παντρευτείς παρέα με τους αγαπημένους σου χαρακτήρες καρτούν

True Story | Ρομαντικός, φθινοπωρινός γάμος στην αμερικανική εξοχή