Λίγες μέρες πριν το γάμο της, η Ηρώ, μας έστειλε ένα αναλυτικό μέιλ για να μας εξηγήσει τους λόγους που επέλεξε να παντρευτεί στις Σπέτσες. Τα επιχειρήματά της, μας κέντρισαν το ενδιαφέρον και τα μοιραζόμαστε μαζί σας στην περίπτωση που αναζητάτε summer location για το γάμο σας!
2237_f
 
1) Η άφιξη στο νησί γίνεται είτε οδικώς είτε με πλοίο, επομένως δεν δεσμεύεται ο καλεσμένος με τα ακτοπλοϊκά, αν και υπάρχουν πολλά δρομολόγια. Οδικώς η απόσταση είναι μόλις 2 ώρες.
 
2) Όντας το νησί μικρό γνωρίζονται όλοι μεταξύ τους και μπορεί να μην χρειαστείς καν planner καθώς πολλοί επαγγελματίες του νησιού θα σου συστήσουν τους ανθρώπους που χρειάζεσαι.
 
spetses
3) Δύσκολα θα εξαπατηθείς οικονομικά, καθώς το νησί είναι μικρό και όποιος πάει να σε κορϊδέψει, θα βγάλει κακό όνομα.
 
4) Βρήκαμε πραγματικά πολύ καλούς επαγγελματίες, που δουλεύουν γεμάτοι ενέργεια και τα ραντεβού κύλησαν άψογα!
 
5) Αν  θέλετε να αποφύγετε τους συγγενείς “ήρθαμε-φάγαμε-φύγαμε”, εδώ θα το πετύχετε. Αυτή η ομάδα ανθρώπων σπάνια θα πάει σε γάμους εκτός Αθηνών. Έτσι εμείς καταφέραμε να έχουμε περισσότερη νεολαία παρά μεγάλους και να γίνει party και όχι δεξίωση με καραγκούνες!
 
6) Όσοι έρχονται είναι πιο θετικοί γιατί έρχονται για να περάσουν καλά δίπλα μας και οι περισσότεροι συμμετέχουν ενεργά και στις προετοιμασίες!
 
7) Τους δίνεται η ευκαιρία για μια απόδραση σε νησί για ένα τέλειο τριήμερο χωρίς κούραση και μακρινά ταξίδια.
Analipsi_02
 
8) Όλες οι τοποθεσίες και οι παραλίες είναι μαγευτικές! Όσο για τους λάτρεις της ιστορίας, έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν ένδοξες τοποθεσίες και του μουσείο της Μπουμπουλίνας.
 
9) Το νησί έχει στη κεντρική πλατεία 2 φάρμακεία, αλλά και γιατρούς και κέντρο υγείας… Αχρείαστο να είναι…
 
10) Ακόμη κ οι παπάδες είναι φανταστικοί Δεν μας πίεσαν για τα χαρτιά όταν τους εξηγήσαμε μια καθυστέρηση σε ένα χαρτί που υπήρξε.
 
10+1) Οι Σπέτσες είναι το πιο γραφικό νησί του Αργοσαρονικού. Είναι το νησί της καρδιάς μας!
 
Η ώρα η καλή!
 
658395