Αν και η τέταρτη σεζόν της ισπανικής σειράς δίχασε το κοινό της, wedding-wise μας χάρισε την πιο κομψή και φινετσάτη εκδοχή των micro weddings – της απόλυτης τάσης του 2020. Η σεζόν εμβαθύνει στον χαρακτήρα του Berlin και επιχειρεί να σκιαγραφήσει κάθε πτυχή της ταραχώδους προσωπικότητάς του. Την πιο τρυφερή και κεφάτη πλευρά, τη γνωρίζουμε μέσα από αποσπασματικά flashbacks του γάμου του στην Ιταλία. 

Η τελετή πραγματοποιείται παρουσία τεσσάρων μόλις καλεσμένων, του Professor, του Palermo, του Marseille και του Bogotá. Αφήνουμε εκτός τον ιερέα και τους δώδεκα μοναχούς, που είχαν τον ρόλο της «εκκλησιαστικής χορωδίας».

Οι καλεσμένοι τίμησαν το ζευγάρι με τη δέουσα ενδυματολογική επισημότητα και ο Berlin παρέδωσε μαθήματα στιλ με μια αληθινά ξεχωριστή γαμπριάτικη εμφάνιση. Λατρέψαμε την επιλογή του μπεζ κοστουμιού και ξεχωρίσαμε τη χακί κορδέλα που αντικατέστησε τη γραβάτα.

Η Tatiana, σαν άλλη σταρ του ιταλικού κινηματογράφου, εμφανίστηκε με ένα απαράμιλλα κομψό νυφικό σε off-white απόχρωση. Το νυφικό look ολοκλήρωσαν μια σατέν ζώνη και τα oh-so-chic μακριά γάντια.

Οι σκηνές του γάμου γυρίστηκαν σε ένα μέρος έξω από τη Μαδρίτη, το Abadía de Parraces και ουσιαστικά μας κλείνουν το μάτι, προ(σ)καλώντας μας στα νέα δεδομένα των εξαιρετικά κλειστών γάμων. Προφητεία ή απλή τύχη; Η απάντηση δική σας.

Διαβάστε επίσης…

Μήνας του μέλιτος… στο σπίτι! Πώς θα περάσετε ρομαντικά σε καραντίνα

Το αλφαβητάρι του γάμου, από το Α ως το Ω

Το λεξικό των οικογενειακών σχέσεων!