Το έχουμε επισημάνει πολλές φορές και δεν κουραζόμαστε να το επαναλαμβάνουμε. Η σωστή προετοιμασία μιας νύφης πρέπει να ξεκινάει τουλάχιστον 10 μήνες πριν τον γάμο. Μόνο τότε θα είναι όλα πάνω μας στην κατάσταση που θέλουμε, ξεκινώντας από…

Το σώμα: Όλοι γνωρίζουμε πως οι εξαντλητικές δίαιτες της τελευταίας στιγμής, όχι μόνο δεν έχουν αποτέλεσμα, αλλά μπορεί και να βλάψουν σοβαρά την υγεία. Μια σωστή, ισορροπημένη διατροφή, κομμένη και ραμμένη από διαιτολόγο στα μέτρα μας, την οποία θα ξεκινήσουμε τουλάχιστον δέκα μήνες πριν και σε συνδυασμό με άσκηση, είναι ο μόνος τρόπος να είμαστε well fit την ημέρα του γάμου μας, αλλά και μετά.

pom-pon-november-1

Μαλλιά: Οι περισσότερες μελλοντικές νύφες αφήνουν τα μαλλιά τους να μακρύνουν για να κάνουν ένα εντυπωσιακό χτένισμα τη μέρα του γάμου τους. Τα μαλλιά όμως δεν μακραίνουν με υγιή τρόπο όταν απλώς τα ξεχνάμε. Θέλουν ανά δύο μήνες επίσκεψη στο κομμωτήριο για καθάρισμα και φόρμα, ενδεχομένως να χρειαστούν και κάποια θεραπεία θρέψης και αναδόμησης. Μπορεί ακόμα, ο κομμωτής να σας προτείνει μια αλλαγή στο χρώμα για να δείξει καλύτερα το χτένισμα. Όλα αυτά, δεν μπορούν να γίνουν δυο μέρες πριν τον γάμο.

pom-pon-november-3

Δόντια: Η πιο όμορφη νύφη είναι η χαμογελαστή, για αυτό φροντίζουμε εκτός από την καθημερινή υγιεινή των δοντιών μας, να επισκεφτούμε εγκαίρως τον οδοντίατρο και να κάνουμε μια θεραπεία λεύκανσης, που θα μας εξασφαλίσει ένα λαμπερό και υγιές χαμόγελο. Πρόκειται για την ημέρα που θα χαμογελάμε πιο πολύ από ποτέ, και σίγουρα αξίζει τον κόπο!

pom-pon-november-2

Πρόσωπο: Εδώ εστιάζουμε λίγο παραπάνω και είναι λογικό. Σίγουρα μια θεραπεία προσώπου που θα μας προτείνει ο δερματολόγος είναι απαραίτητη. Την περισσότερη δουλειά όμως πρέπει να την κάνουμε μόνες μας, φροντίζοντας σωστά το πρόσωπό μας. Το μυστικό βρίσκεται στο να αφήνουμε τους πόρους του δέρματος ανοιχτούς να αναπνέουν, και αυτό το εξασφαλίζουμε μόνο όταν καθαρίζουμε σωστά το πρόσωπό μας. Αρκεί να έχουμε δίπλα στο κομοδίνο μας ένα απαλό γαλάκτωμα καθαρισμού που μας ταιριάζει, και τους δίσκους ντεμακιγιάζ Pom Pon, οι οποίοι είναι εξαιρετικά απαλοί, από 100% αγνό βαμβάκι και δανικοί για αποτελεσματικό ντεμακιγιάζ και περιποίηση προσώπου. Καθαρίζουμε με απαλές κυκλικές κινήσεις το πρόσωπό μας πρωί βράδυ, και τα βράδια που δε νυστάζουμε πολύ, φτιάχνουμε με τους δίσκους Pom Pon κομπρεσούλες με χαμομήλι. Είναι ό,τι πρέπει για να πάρουν τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο!

yes-i-do-pom-pon-%ce%b4%ce%af%cf%83%ce%ba%ce%bf%ce%b9-1

Πηγή: stylemepretty.com

Photos: Pinterest

Photo προϊόντος megadis.gr

Από την Εύα Ανυφαντή