Ύστερα από την είδηση-βόμβα χωρισμού της με τον Alex Rodriguez, η Jennifer Lopez έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες, δηλώνοντας πως το ζευγάρι είναι ακόμα μαζί και προσπαθεί να λύσει ορισμένα θέματα που προέκυψαν. Λίγες ημέρες αργότερα, φωτογραφίες τους να φιλιούνται με πάθος κατέλαβαν το feed μας στο Instagram, με τους δυο τους να θέλουν να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα επανασύνδεσης – αν όντως είχαν φτάσει στο σημείο χωρισμού. 

5c112353dde86731fd085278.jpg

Και το νυφικό; Η πρώτη μας σκέψη, βλέποντας τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε με την απόλυτη ντίβα να φοράει νυφικό, ήταν πως το ζευγάρι έκανε το επόμενο βήμα και αποφάσισε να «κλεφτεί». Παρατηρώντας, όμως, λίγο καλύτερα τις λεπτομέρειες εντοπίσαμε σε δευτερόλεπτα το επιτελείο, τους camera men και τη δράση που λαμβάνει χώρα πίσω από τη superstar, συνειδητοποιώντας πως τελικά παραείμαστε ρομαντικές ψυχές. 

yes-i-do-jennifer-lopez11.jpg

Το νυφικό που τελικά δεν προορίζεται για τον γάμο της με τον A-rod, αναγκάστηκε να το φορέσει για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας «Shotgun Wedding» στην Δομινικανή Δημοκρατία. Πρόκειται για τη δεύτερη νέα ταινία της σταρ που έχει ως θέμα τον γάμο, οι οποίες θα προβληθούν σύντομα. Τώρα αυτό δεν το λες και τυχαίο! Πάντως, το εντυπωσιακό off-shoulder φόρεμα σε κρεμ απόχρωση του οίκου Galia Lahav ήταν η απόλυτη bridal φαντασίωση. Δεν συμφωνείτε;

Must Read:

Τίτλοι τέλους για Jennifer Lopez & Alex Rodriguez ;

Ο Nicolas Cage παντρεύτηκε για 5η φορά. Λέτε να είναι η τελευταία;

Η διάδοχος της Σουηδίας, πριγκίπισσα Βικτωρία, διαγνώστηκε με κορωνοϊό

Most Popular:

Wedding Anniversary Themes :Τι συμβολίζει ο κάθε χρόνος επετείου του γάμου σας!

10 πράγματα που δεν ξέρετε για τον πολιτικό γάμο!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!