Ο μήνας του μέλιτος δια χειρός Νεφέλης Βιτζηλαίου.

Φρόνιμο είναι όταν αποφασίσετε το πότε θα παντρευτείτε να έχετε στο νου σας και το που θα πάτε για μήνα του μέλιτος. Πχ αν ο γάμος σας γίνει χειμώνα, τότε σίγουρα από πλευράς Ελλάδας αποκλείονται όλα τα παραθαλάσσια μέρη, με τα πανάκριβα ξενοδοχεία, τις τέλειες πισίνες, τις υπέροχες παραλίες βλ Costa Navarino, Ελούντα κλπ.

Επίσης αν παντρευτείς καλοκαίρι, οι Μαλδίβες δεν είναι το ιδανικότερο μέρος λόγω των απρόσμενων μουσώνων.

honeymoon1

Ο μήνας του μέλιτος, εκτός και αν παντρεύεσαι με την κοιλιά τούρλα, είναι ίσως οι τελευταίες ανέμελες διακοπές ενός ζευγαριού. Γιατί όταν αρχίσουν οι υποχρεώσεις να τρέχουν και έρθει και το παιδί, τότε οι διακοπές περιορίζονται, τα έξοδα ανεβαίνουν, ο ελεύθερος χρόνος λιγοστέυει.

Εν ολίγοις, πρέπει να αποφασίσεις τι μήνα του μέλιτος θες να περάσεις και μετά θα βρεις το αντίστοιχο μέρος.

Αν σε ενδιαφέρει η περιπέτεια και η εξερεύνηση τότε οι Μαλδίβες δεν θα στο προσφέρουν, αλλά ένα σαφάρι στην Αφρική, ένα ταξίδι στη Χιλή, ή μία κρουαζιέρα στην Ανταρκτική σίγουρα θα σε κερδίσουν.

Θες ξεκούραση ή να μην κάτσεις λεπτό προκειμένου να δεις όσα περισσότερα μέρη μπορείς;

Στη Χαβάη σίγουρα θα χαλαρώσεις, αλλά στην Ινδία, στην Κίνα, στη Βραζιλία ή στη Νέα Υόρκη σίγουρα θα ξεκατινιαστείς στο περπάτημα και θα γυρίσεις με ένα φωτογραφικό άλμπουμ τίγκα με σένα και το έτερον ήμισυ μπροστά σε όλα τα αξιοθέτα που κατά καιρούς έχεις δει σε site με τα 100 μέρη που πρέπει να επισκεφθείς στη ζωή σου!

eaeecb38cb870c4d7b9d8897f51513c7

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Βλέπεις ανάλογα με την εποχή που θα παντρευτείς πόσες μέρες άδειας μπορείς να πάρεις. The more the merrier.

Αποφασίζεις αν θες περιπέτεια ή χαλάρωση! Και τα δύο είναι εξίσου σημαντικά, μην υποτιμάς τη χαλάρωση, αν δεν είμαστε χαλαροί και ξεκούραστοι δεν μπορούμε να χαρούμε πολλά. Επίσης υπάρχει και το ενδεχόμενο να τα συνδυάσεις. Τις περισσότερες μέρες σε περιπετειώδες μέρος και τις τρείς τελευταίες σε κάποιο παραθαλάσσιο θέρετρο που θα σας κάνουν μασάζ από το πρωί ως το βράδυ.

Βλέπεις τον καιρό που επικρατεί στο μέρος που θες να πας, η Νέα Υόρκη με κρύο δεν υποφέρεται, όπως ούτε το Ντουμπάι με την υγρασία να χτυπάει κόκκινο. Ρίξε μια ματιά εδώ για να δείς την κατάλληλη εποχή να επισκεφτείς διάφορα μέρη στον κόσμο

Κάνεις μεγάλη έρευνα αγοράς, γιατί υπάρχουν πολλά πρακτορεία που κονταροχτυπιούνται για να δώσουν τις καλύτερες των καλύτερων προσφορές.

Και… κλείνεις!!!

 

Have fun wedding birds!!!!

honey moon 2