Η πρόταση γάμου έγινε, το διαμαντένιο μονόπετρο λάμπει στο χέρι σας και έχει έρθει -επιτέλους- η στιγμή να προετοιμάσετε κάθε λεπτομέρεια για την πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής σας. Η STATUS ΕΚΘΕΣΙΑΚΗ, με 25 χρόνια εμπειρίας στη διοργάνωση Εκθέσεων και Διαφήμισης και μια σειρά από απόλυτα επιτυχημένες εκθέσεις στο ενεργητικό της, προχωρά στην οργάνωση της έκθεσης «Γάμος-Βάπτιση» και περιμένει όλους τους weds-to-be αλλά και τους ευτυχισμένους γονείς που ετοιμάζουν τη βάπτιση του παιδιού τους, για να ζήσουν μία αξέχαστη εμπειρία.

Save the Date

Η μεγαλύτερη και πιο λαμπερή διοργάνωση στον τομέα της bridal industry στην Ελλάδα πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 27-29 Ιανουαρίου 2024, στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ. Μια έκθεση θεσμός, ένα γεγονός μοναδικό, με περισσότερους από 120 εκθέτες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του γάμου και της βάπτισης, και είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να παρουσιάσουν τις προτάσεις τους για έναν τέλειο γάμο και μια ονειρεμένη βάπτιση.

Πρόκειται για μια εξαιρετική ευκαιρία για τους επισκέπτες που θέλουν να πραγματοποιήσουν μια μαζική έρευνα αγοράς, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα, και επιλέγοντας, παράλληλα, τα καλύτερα είδη γάμου και βάπτισης από τους κορυφαίους επαγγελματίες, αλλά και να παρακολουθήσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα στον χώρο εκδηλώσεων, το οποίο περιλαμβάνει επιδείξεις νυφικών, βραδινών φορεμάτων, γαμπριάτικων, νυφικού χτενίσματος, πολλά μουσικά events, happenings κ.ά.

Yes I Do Info: Το MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ βρίσκεται στη Λεωφόρο Αθηνών-Λαυρίου 301, στην Παιανία Αττικής, και είναι άμεσα προσβάσιμο τόσο μέσω της Λεωφόρου Λαυρίου, όσο και μέσω της Αττικής Οδού. Οι εκσυγχρονισμένες εγκαταστάσεις, οι λειτουργικές υποδομές και οι υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες, προσφέρουν ευελιξία και ανέσεις σε οργανωτές και συμμετέχοντες, ικανοποιώντας ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες για την άρτια διοργάνωση εκθέσεων, συνεδρίων και εκδηλώσεων.

Παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ parking.

Website: www.status-ek.gr

Facebook: Έκθεση Γάμος & Βάπτιση MEC Παιανίας 2024 

Instagram: @status.ekthesiaki

 

Cover photo: Victoria Priessnitz on Unsplash

RELATED POSTS