Υπάρχουν προτάσεις γάμου που μας συγκινούν, προτάσεις γάμου που μας αφήνουν άφωνους, προτάσεις γάμου που μας εντυπωσιάζουν και προτάσεις γάμου που ευχόμαστε να τις είχαν κάνει σε εμάς.

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για μία από αυτές τις προτάσεις γάμου που ξεκίνησε ως μια κλασική πρόταση και εξελίχθηκε κυριολεκτικά σε ταξίδι… ζωής!

yesido-wedding-around-1

Όταν ο Cheetah έκανε πρόταση γάμου στην Rhiann οι δυο τους αποφάσισαν πώς ο γάμος τους θα ήθελαν να είναι σε ένα ξεχωριστό μέρος  που θα ταιριάζει με τη φιλοσοφία τους. Καθώς θεώρησαν πως το να καταλήξουν απλά σε ένα ακόμα μέρος κοντά στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια, δεν ήταν αυτό που ονειρευόταν κανένας από τους δύο, αποφάσισαν να… παντρευτούν γυρίζοντας τον κόσμο!

yesido-wedding-around-2

Έτσι, πήραν τις βαλίτσες τους και ξεκίνησαν για Κολομβία με σκοπό να παντρευτούν σε 6 διαφορετικές ηπείρους σε διάστημα 2,5 περίπου μηνών! Αυτή τη στιγμή έχουν ήδη παντρευτεί στην Ισπανία, Ισλανδία, Κένυα, Αίγυπτο, Μαρόκο, Ινδία και Ταϋλάνδη και μέσα στον Απρίλιο σκοπεύουν να επιστρέψουν στην Αμερική και να παντρευτούν σε διάφορα πάρκα της χώρας με σκοπό να κλείσουν αυτό τους το ταξίδι με μια μεγάλη επίσημη τελετή για φίλους και γνωστούς στο Los Angeles.

yesido-wedding-around-3

yesido-wedding-around-4

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2013 σε ένα συνέδριο αεροβικής γυμναστικής και από τότε είναι αχώριστοι και ταξιδεύουν όσο πιο συχνά μπορούν. Στο ταξίδι τους αυτό, αποφάσισαν πως θα φορούν μόνο άσπρα ρούχα και σε κάθε τελετή γάμου που θα πραγματοποιούν θα φορούν ένα συγκεκριμένο outfit. Όπως υποστήριξαν, «πρέπει να έχεις ταξιδέψει με τον άνθρωπο που θες να έχεις για πάντα δίπλα σου, πριν τον παντρευτείς» και όπως φαίνεται φρόντισαν να ακολουθήσουν κατά γράμμα αυτή τους την πεποίθηση!

yesido-wedding-around-5

Τι καλύτερο λοιπόν για τους φίλους των ταξιδιών από το παντρεύονται ξανά και ξανά το άλλο τους μισό σε διαφορετικά μέρη του κόσμου; Κάποιες από την ομάδα του Yes I do ξετρελάθηκαν με την ιδέα! Εσείς;

Από τη Μαρία Κόφου