Αμέσως μετά την πρόταση γάμου και το πολυπόθητο «yes, I do» ξεκινά η οργάνωση της πιο ευτυχισμένης ημέρας της ζωής σας και η αναζήτηση των επαγγελματιών που θα εμπιστευτείτε για να την κάνουν πραγματικότητα για εσάς! Σύμμαχός σας σε αυτό το project είναι η STATUS ΕΚΘΕΣΙΑΚΗ, με 25ετή εμπειρία στον χώρο της οργάνωσης Εκθέσεων και Διαφήμισης και μια σειρά από απόλυτα επιτυχημένες εκθέσεις στο ενεργητικό της, η οποία προχωρά στην οργάνωση της έκθεσης «Γάμος-Βάπτιση» για όλα τα μελλόνυμφα ζευγάρια που οργανώσουν τον γάμο τους αλλά και τους ευτυχισμένους γονείς που ετοιμάζουν τη βάπτιση του παιδιού τους.

Save the Date

Η μεγαλύτερη και πιο λαμπερή διοργάνωση στον τομέα της bridal industry στην Ελλάδα, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 27-29 Ιανουαρίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ. Μια έκθεση θεσμός, ένα γεγονός μοναδικό, με περισσότερους από 120 εκθέτες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του γάμου και της βάπτισης, που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να παρουσιάσουν τις προτάσεις τους για έναν τέλειο γάμο και μια ονειρεμένη βάπτιση.

Πρόκειται για μια εξαιρετική ευκαιρία για τους επισκέπτες να πραγματοποιήσουν μια μαζική έρευνα αγοράς, εξοικονομώντας χρόνο, χρήμα και επιλέγοντας παράλληλα, τα καλύτερα είδη γάμου και βάπτισης από τους κορυφαίους επαγγελματίες, αλλά και να παρακολουθήσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα στον χώρο εκδηλώσεων, το οποίο περιλαμβάνει επιδείξεις νυφικών, βραδινών φορεμάτων, γαμπριάτικων, νυφικού χτενίσματος, πολλά μουσικά events, happenings κ.ά.

Yes I Do Info: Το MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ βρίσκεται στη Λεωφόρο Αθηνών-Λαυρίου 301, στην Παιανία Αττικής, και είναι άμεσα προσβάσιμο τόσο μέσω της Λεωφόρου Λαυρίου, όσο και μέσω της Αττικής Οδού. Οι εκσυγχρονισμένες εγκαταστάσεις, οι λειτουργικές υποδομές και οι υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες, προσφέρουν ευελιξία και ανέσεις σε οργανωτές και συμμετέχοντες, ικανοποιώντας ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες για την άρτια διοργάνωση εκθέσεων, συνεδρίων και εκδηλώσεων.

Παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ parking.

Website: www.status-ek.gr

Facebook: www.facebook.com/status.ek

Instagram: www.instagram.com/status.ekthesiaki

RELATED POSTS

NYFW: 5 bridal look κατευθείαν από το runway του Michael Kors (νύφες του 2024 είστε εδώ;)

Αέρας άνοιξης και καλοκαιριού εν μέσω φθινοπώρου! Μας αρέσει!

«Τhe new Renaissance» | Η καμπάνια του Ferragamo στη γκαλερί Uffizi αποτελεί ωδή στην Αναγέννηση

Μερικά από τα πιο διάσημα έργα τέχνης του 15ου και 16ου αιώνα συνθέτουν το σκηνικό της νέας καμπάνιας του οίκου.

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press