Θέλω μία φορά στη ζωή μου να πάω σε έναν γάμο και να μην συγκινηθώ την ώρα που έρχεται η νύφη. Είτε φτάσει μόνη της είτε μαζί με τον γαμπρό, εκείνα τα καθοριστικά δευτερόλεπτα το μυαλό μου κατακλύζεται από χιλιάδες σκέψεις, εικόνες και όνειρα. Σκέφτομαι ότι αυτοί οι δύο άνθρωποι σήμερα γιορτάζουν. Ότι αυτοί οι δύο άνθρωποι είναι ολοκληρωμένοι μόνο όταν είναι μαζί. Ότι αυτοί οι δύο άνθρωποι γνωρίστηκαν κάτω από μία ιδιαίτερη συγκυρία του πεπρωμένου και οι καρδιές τους χτύπησαν δυνατά. Ερωτεύθηκαν, ενώθηκαν, τσακώθηκαν, αγαπήθηκαν, διαφώνησαν, συμφώνησαν, αγκαλιάστηκαν και αποφάσισαν πως όταν είναι “μαζί” είναι καλύτεροι άνθρωποι. Αποφάσισαν πως ο ένας χωρίς τον άλλο είναι μισός και έτσι σήμερα, αυτά τα κρίσιμα δευτερόλεπτα η καρδιά τους πάει να σπάσει, γιατί ναι, οι δρόμοι τους από εδώ και στο εξής ενώνονται.

Yes I do Editorial 7

Και όσο προσπαθώ εκείνες τις στιγμές να συγκρατήσω τα δάκρυά μου, γιατί δεν είναι ωραία εικόνα -λέω στον εαυτό μου- μια καλεσμένη να κλαίει, τόσο τα μάτια μου πλημμυρίζουν. Σκέφτομαι τον γάμο των γονιών μου, την αγάπη τους, σκέφτομαι τον Τάσο τον άντρα μου, τα παιδιά μας, τους φίλους μου που έχουν τις δικιές τους υπέροχες οικογένειες και συνειδητοποιώ, για ακόμα μια φορά, πως ίσως το πιο ιερό πράγμα στον κόσμο αυτό είναι η δύναμη να αγαπάς.

Μπορεί όλα γύρω μας να μοιάζουν στραβά και δύσκολα, όμως κανείς και ποτέ δεν μπορεί να μας στερήσει το δικαίωμα να αγαπάμε και να αγαπιόμαστε. Στους φετινούς γάμους λοιπόν, μη διστάσετε. Συγκινηθείτε, δακρύστε, αγκαλιαστείτε, χορέψτε. Δώστε στον άλλο την καρδιά σας. Την ψυχή σας.

Σμίγουν οι δύο και γίνονται ένα.

Δεν ξεχωρίζουν.

Το εγώ και εσύ αφανίζονται.

Αγαπώ θα πει χάνομαι.

Ν. Καζαντζάκης.

Στο 7ο και πιο αγαπημένο μας τεύχος (κάθε φορά το καινούργιο γίνεται το αγαπημένο μας), θα δείτε στο εξώφυλλο ένα εξαιρετικό κορίτσι. Την Τόνια Σωτηροπούλου. Παρακάμψαμε -όσο αυτό ήταν δυνατό- την εξωπραγματική ομορφιά της για να μπούμε για λίγο στην όμορφη ψυχή της και να μιλήσουμε για αγάπη και έρωτα. Ταυτόχρονα, εν αναμονή των ανοιξιάτικων και καλοκαιρινών γάμων του ’17 στο τεύχος μας θα διαβάσετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν και μετά το “yes i do”. Yπέροχοι άνθρωποι, οι καλύτεροι επαγγελματίες του χώρου και ένα μαγικό team, η ομάδα μου, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε μια εποχή που το να δίνεις κομμάτι της καρδιάς σου είναι το πολυτιμότερο που μπορείς να δώσεις.

Σας ευχαριστώ που μας στηρίζετε. Που μας αγαπάτε. Που μας έχετε κατατάξει πρώτους στην ενημέρωσή σας για οτιδήποτε αφορά στο γάμο και τη βάπτιση. Χωρίς εσάς, το Yes I Do θα ήταν μισό.

Όσοι παντρεύεστε φέτος θυμηθείτε, αυτές οι ώρες είναι ίσως οι πιο όμορφες της μέχρι τώρα ζωής σας. Αφήστε στην άκρη άγχη και αγωνίες και ζήστε κάθε δευτερόλεπτο. Χρόνια μετά θα κάνετε νοητικά flashbacks για να αντλείτε δύναμη.

Και είπαμε, μην ξεχνάτε να λέτε “σε αγαπώ”. Οι δύο λέξεις αυτές όταν είναι μαζί δημιουργούν την πιο όμορφη και ολοκληρωμένη πρόταση που μπορεί να ακούσει κάποιος.

Καλή ανάγνωση!

Μυρτώ Κάζη

ΥΓ1: Και πάλι ένα τεράστιο, βαθύ και ουσιαστικό “ευχαριστώ” στην ομάδα του Yes I Do. Την Αργυρώ, τη Θάνια, την Τίνα, τη Δανάη μου, τον Γιώργο, την Εύα, την άλλη Τίνα, την Πέγκυ, τον άλλο Γιώργο, το Κωνσταντινάκι, το Σαββινάκι, τον Σπύρο, τη Μαριλού. Και ένα -ίσως λίγο πιο μεγάλο- ευχαριστώ στον Τάσο, τον Οδυσσέα, την Ιριάνα και τους γονείς μου που θα αποτελούν για εμένα πάντα τη μία και μοναδική αφορμή για να δημιουργώ και να ονειρεύομαι.

ΥΓ2: Σε wedding φωτογραφίες σας βάλτε hashtag #yesidogr για να ζούμε μαζί σας τις όμορφες στιγμές σας.

EDITORIAL Yes I do Press 7

Photo: Δανάη Ίσαρη

Site: www.yes-i-do.gr |  www.yes-i-am.gr

Facebook: myrto.kazi

Instagram: @myrto_kazi

Διάβασε  το editorial και πολλά ακόμα άρθρα στο  νέο τεύχος του Yes I Do free press, το οποίο θα βρεις σε 250 σημεία σε όλη την Ελλάδα!