Στο εξώφυλλό μας ένα -τηλεοπτικό- ζευγάρι. 

Καιρό είχαμε να το κάνουμε. Έπειτα από μία σειρά τευχών με πρωταγωνίστριες υπέροχες γυναίκες, είπαμε να στρέψουμε την προσοχή μας στο ζευγάρι. Την ένωση. Τη δέσμευση. Τη χημεία ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Και κάπως έτσι, σχεδόν ομόφωνα, καταλήξαμε πως το τηλεοπτικό ζευγάρι που μας εκφράζει περισσότερο από κάθε άλλο είναι η Δανάη και ο Στέφανος. Ο Στέφανος και η Δανάη. Συμφωνήσαμε πως θέλαμε για λίγο να ζήσουμε μέσα από το δικό τους love story στο «Τατουάζ» και να μεταφέρουμε λίγη από τη μαγεία τους στο τεύχος μας. Δύο ταλαντούχα παιδιά, που, με το χαμηλό προφίλ, το ταλέντο τους και το συναίσθημα να ξεχειλίζει από τις καρδιές τους, μοιράστηκαν μαζί μας συναρπαστικές ιστορίες και σκέψεις, σε ένα cover story που είμαι σίγουρη πως θα αγαπήσετε όσο κι εμείς. 

cover_yid14.jpg

Όσο τους φωτογραφίζαμε, τους χάζευα -το ομολογώ- και σκεφτόμουν πως ο γάμος είναι κάτι σαν το τατουάζ. Άλλοτε αποτελεί αποτέλεσμα μιας πολύ συνειδητής απόφασης και άλλοτε μιας απίστευτα έντονης, σχεδόν στιγμιαίας, παρόρμησης. Άλλοτε πονάει και άλλοτε όχι. Άλλοτε έχει έντονο χρώμα και άλλοτε όχι. Όπως και να έχει πάντως, αποτελεί ένα ανεξίτηλο «σημάδι» στη ζωή μας που, ακόμα κι αν αποφασίσουμε να το σβήσουμε, πάντα θα αχνοφαίνεται και θα μας θυμίζει πως κάποτε αισθανθήκαμε κάτι αληθινά έντονο. 

Προσωπικά δεν έχω κανένα τατουάζ, αλλά για εμένα το «τατουάζ» μου είναι ο Τάσος. Είναι το «σημάδι» της ζωής μου που θέλω να έχω πάντα χαραγμένο επάνω μου. Στην καρδιά μου και την ψυχή μου. Ένα τατουάζ γεμάτο χρώμα, που εμφανίστηκε στη ζωή μου ξαφνικά, μαγικά, αλλά και πολύ συνειδητά. 

Η απόφαση για τον γάμο, σκέφτομαι, θα πρέπει να συνοδεύεται από μια προσωπική δέσμευση του καθενός. Όταν ξεκινάει η βελόνα να σχηματίζει το σχέδιο, δεν μπορείς εύκολα να κάνεις πίσω. Μια συνειδητή απόφαση για ένα κοινό μέλλον. Μια δέσμευση πως θα είσαι «εκεί». Στα εύκολα και στα δύσκολα. Πως θα υποχωρείς όταν πρέπει και πως, no matter what, θα λες πάντα τη γνώμη σου και την αλήθεια σου. Μια δέσμευση πως θα πορευτείτε μαζί και πως όσα δύσκολα κι αν έρθουν, θα τα ξεπεράσετε. Μαζί. Γιατί, ξέρετε, ένας γάμος, κάθε γάμος, οφείλει να περιλαμβάνει όλα τα είδη των συναισθημάτων. Μη σας τρομάζει, ο τσακωμός είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι. Σημασία έχει έπειτα από κάθε τσακωμό να βγαίνετε πιο δυνατοί. Και πιο ενωμένοι. Και μετά από κάθε αγκαλιά να είστε ένα βήμα πιο κοντά στην απόλυτη ένωση.

myrto-kazi-yes-i-do-editorial.jpg

Στο τεύχος που κρατάτε στα χέρια σας, λοιπόν, θα μιλήσουμε για την αγάπη. Αυτή που όταν περιβάλλει τη ζωή μας, όλα είναι πιο όμορφα. Και πιστέψτε με, πιο εύκολα. Θα ταξιδέψετε μαζί μας στα πιο συναρπαστικά bridal trends, θα μάθετε για τους κορυφαίους επαγγελματίες του γάμου, θα κάνετε ένα self-reminder για τη σημασία του γαμπρού, θα ξαναζήσετε μέσα από ένα χορταστικό αφιέρωμα 50 σελίδων τη μαγεία του Yes I Do Catwalk by ghd και θα απολαύσετε αληθινά love stories. Ξέρετε, από εκείνα που κανείς δε χορταίνει να βλέπει. 

Ένα τεύχος, το πιο μεγάλο μέχρι σήμερα -όσο κι αν ορκιστώ στον εαυτό μου και στα κορίτσια πως δε θα ξεπεράσουμε κάποιον συγκεκριμένο αριθμό σελίδων, πάντα θα τον ξεπερνάμε!- και για εμάς ένα τεύχος που μας βρήκε όμορφα αλλαγμένες. Είναι ωραίο να μεγαλώνεις και να ωριμάζεις μαζί με το brand σου, κι εμείς κάθε μέρα που περνάει στο γραφείο γινόμαστε όλο και πιο έμπειρες. Γιατί πάντα κάτι θα συμβεί και θα μας προβληματίσει, θα μας επηρεάσει και τελικά θα μας αλλάξει.

Δεν ξέρω αν φέτος παντρεύεστε τον πρώτο σας έρωτα από το σχολείο ή τον άντρα που γνωρίσατε πριν από λίγους μήνες στη δουλειά, όμως θέλω να απολαύσετε την προετοιμασία αλλά και την ημέρα του γάμου σας σαν να ζείτε το δικό σας παραμύθι. Οι στιγμές είναι μοναδικές και δυστυχώς δεν έχετε στα χέρια σας κάποιο rewind για να τις ξαναζήσετε. Όσες φορές κι αν δείτε μετά το βίντεο του γάμου σας, δε θα ξαναείστε ποτέ εκεί για να το ζήσετε από την αρχή. Θέλω το επόμενο πρωί να μην υπάρχει στην κουβέντα σας κανένα «αλλά». Θέλω να απολαύσετε κάθε δευτερόλεπτο και να χορέψετε ως το πρωί. Μεθυσμένοι; Μα φυσικά.

But darling, just kiss me slow, your heart is all I own.

And in your eyes you’re holding mine.

Ed Sheeran

Ο έρωτας είναι το πιο μεθυστικό συναίσθημα της ζωής μας και, αν το σκεφτείτε, είναι το μόνο συναίσθημα που κανένας άνθρωπος στην ιστορία της ανθρωπότητας δεν κατάφερε να κρύψει. Μα πείτε μου, ο ερωτευμένος εαυτός σας δεν είναι πολύ καλύτερος από τον μη ερωτευμένο;

Γι’ αυτό σας λέω. Κρατήστε τη μαγεία ζωντανή, αφήστε τη σχέση σας να εξελιχθεί όμορφα και μην ξεχνάτε τις αγκαλιές, τα τρυφερά χάδια, τα ακόμα πιο τρυφερά λόγια, τα φιλιά. Κάθε μέρα. 

Σας εύχομαι καλή ανάγνωση!

Με όλη μου την αγάπη,

Μυρτώ

ΥΓ: Και επειδή για εμένα, όπως έχω πει πολλές φορές, ο σκοπός του γάμου και το happily ever after είναι η γέννηση ενός παιδιού, θέλω να σας συστήσω το ΒΟΟΜ, το νέο μας «παιδάκι», που θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο και θα συνοδεύσει όλα εκείνα τα ζευγάρια που διάβαζαν το Yes I Do πριν από λίγο καιρό και σήμερα βρίσκονται στο επόμενο παραμυθένιο στάδιο της ζωής τους. Τότε που οι δύο γίνονται τρεις, τέσσερις, ή και πέντε!

editorial.jpg

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.  

Διαβάστε επίσης…

Συνέντευξη με τη Βανέσα Σουραβλιά της DeplanV !

Συνέντευξη: Δανάη Παππά & Στέφανος Μιχαήλ – Το Cover Couple του νέου καλοκαιρινού τεύχους του Yes I Do 

Yes I Do Spots | Σημεία Διανομής