Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Yes I Do συμμετείχε με δικό του stand στην New Life expo-wedding… Αυτή τη χρονιά όμως η παρουσία μας ήταν πιο δυναμική και το περίπτερο μας ακόμη πιο όμορφο!

Κάτι ο ενθουσιασμό μας για το Yes I Do catwalk, κάτι η χαρά μας για την κυκλοφορία του τέταρτου τεύχους του Yes I Do Free Press, είχαμε όρεξη να δημιουργήσουμε και ένα μοναδικό περίπτερο. Και τα καταφέραμε! Πώς να μην τα καταφέρουμε τη στιγμή που συνεργαστήκαμε με τους καλύτερους; Την event planner Πέγκυ Σιμιτζή από τη I Wish Chic Events, και το ανθοπωλείο Χλωροφύλλη!

IMG_3669

Η βυ προετοιμασία του περιπτέρου ξεκίνησε μια μέρα πριν την έναρξη της έκθεσης, μαζευτήκαμε ολόκληρη η ομάδα του Yes I Do στο περίπτερό και αρχίσαμε να χαζεύουμε τους experts εν ώρα εργασίας… Βλέπαμε λουλούδια να πηγαινοέρχονται, πολύχρωμες κορδέλες μέσα σε κουτιά, φωτογραφίες Polaroid, λευκές συρμάτινες και ξύλινες κατασκευές, πακέτα με το τελευταίο μας τεύχος και ο ενθουσιασμός μας μεγάλωνε! Τι άραγε είχαν στα σκαριά;

Λίγες ώρες αργότερα πήραμε την απάντηση, το περίπτερό μας ήταν έτοιμο, απίστευτα όμορφο και γεμάτο ιδιαίτερες πινελιές…

Μεγάλο άνετο ξύλινο τραπέζι.

Ο σταθμός εργασίας μας ήταν στο κέντρο του περιπτέρου, ένα μεγάλο ξύλινο τραπέζι by Zazoo Event Rentals, στολισμένο με ξύλινες κατασκευές, λευκά κεριά, γυάλες με όμορφα φυτά Τερατόριουμ, και φρέσκες ορτανσίες από τη Χλωροφύλλη!

IMG_3666

IMG_3648

Κρεμαστός κήπος.

Η κατασκευή που εντυπωσίασε περισσότερο τόσο εμάς, όσο και τους επισκέπτες μας, ήταν ο κρεμαστός κήπος πάνω από το τραπέζι. Και δεν μιλάμε μεταφορικά αλλά κυριολεκτικά… Ένα κήπος πάνω από το περίπτερό μας από τον οποίο κρέμονταν κλωνάρια αμάραντου και Polaroid φωτογραφίες από τα 4 photo shootings των Yes I Do free press. Μία καταπληκτική ιδέα, την οποία σταμάτησαν όχι μόνο να χαζέψουν αλλά και να φωτογραφήσουν δεκάδες επισκέπτες της έκθεσης!

IMG_3646

IMG_3651

IMG_3650

Αφίσες με τα 4 εξώφυλλα του Yes I Do Free Press.

Στο πίσω μέρος του περιπτέρου μας δέσποζαν 4 μεγάλες αφίσες από τα εξώφυλλα των 4 τευχών του Yes I Do Free Press δίνοντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να ξαναδούν πόσο όμορφοι είναι οι Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Δέσποινα Καμπούρη και Παναγιώτης Μπουγιούρης!

IMG_3656

Ρομαντικές κορδέλες στους τοίχους.

Αν θα έπρεπε να επιλέξουμε τα τρία χρώματα που χαρακτηρίζουν το Yes I Do αυτά θα ήταν το ροζ, το χρυσό και το λευκό… Και επειδή η Πέγκυ Σιμιτζή μας ξέρει πολύ καλά, αυτά ήταν και τα τρία χρώματα με τα οποία επέλεξε να ντύσει τις πλαϊνές πλευρές του stand μας. Ροζ, χρυσές και λευκές κορδέλες έκαναν το περίπτερό μας ακόμη πιο ζεστό και χαριτωμένο!

IMG_3657

Κούνιες, λευκές συρμάτινες κατασκευές και ξύλινα stands.

Όποιος επισκέπτης πέρναγε από το stand μας έπαιρνε σαν “δωράκι” το τελευταίο μας τεύχος το οποίο κυκλοφόρησε μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, το stock περιοδικών μας, λοιπόν, ήταν μεγάλο και κάπως έπρεπε να το συμπεριλάβουμε στη διακόσμηση… Και το κάναμε με τον καλύτερο τρόπο. Στην άκρη του περιπτέρου κρεμάστηκαν δύο λευκές ξύλινες κούνιες στις οποίες τοποθετήσαμε μέρος των περιοδικών, ενώ τα υπόλοιπα να τοποθετήσαμε δεξιά και αριστερά του stand πάνω σε εξαιρετικά πρωτότυπες συρμάτινες και ξύλινες κατασκευές!

IMG_3671

Έχουν περάσει ήδη κάποιες μέρες από τη New Life Expo Wedding και από την ώρα που ξεστήσαμε το stand μας και ακόμη νοσταλγούμε τη ζεστασιά του και ψάχνουμε λόγια να ευχαριστήσουμε την I Wish Chic Events και τη Χλωροφύλλη!

PERIPTERO NEW LIFE

Η φετινή έκθεση New Life θα πραγματοποιηθεί 20 -23 Ιανουαρίου στο Mec Παιανίας. Δείτε περισσότερα και εδώ

Από την Ευαγγελία Σιγάλα.