Μέσα σε δυο μέρες καταφέραμε και φωτογραφίσαμε πολλά και αγαπημένα μας πρόσωπα για το νέο τεύχος του Yes I do, που κρατάτε στα χέρια σας. Βέβαια τίποτε δεν θα ήταν εφικτό, αν δεν υπήρχε ο γραφικός και ζεστός χώρος του κτήματος της Μεσογειακής Αυλής στην Παιανία, όπου η Μάρω και ο Λευτέρης έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να μας εξυπηρετήσουν. Οι backstage φωτογραφίες που ακολουθούν έχουν πολλές δόσεις, γλύκας, δημιουργικότητας, χαράς, αλλά και πολλή πολλή αγάπη. Enjoy!

Οι γλυκιές αλχημείες της Buttermilk Patisserie δεν άφησαν κανέναν ασυγκίνητο!

 

Η Χριστίνα Γιώτη, Art Director του Yes I do, η Εύα Ανυφαντή, Yes I do Editor, η Xριστιάννα Βαλάκα του Panda στο Νερό και η Καλομοίρα των Πριγκιπώ, σε πυρετώδεις hair & make up προετοιμασίες!Μπορεί να είχαμε φωτογράφιση αλλά η δουλειά για τη Μυρτώ δεν σταμάτησε ποτέ!

Η Άννα Γλαντζή, της ομάδας των Lifelikes, δέχεται την περιποίηση των κοριτσιών της Inglot Greece.

 

Η Μάρω και ο Λευτέρης , ιδιοκτήτες της Μεσογειακής Αυλής είχαν ετοιμάσει εκπληκτικά table settings για τις ανάγκες των φωτογραφίσεών μας. 
​​​Άραγε θα βγει το τεύχος, δεν θα βγει; Παίζει να σκέφτεται η Μυρτώ Κάζη.

Παιχνίδια με το φακό από την Καλομοίρα των Πριγκιπώ και τη Νίκη Μουστάκα, Beauty Editor του Yes I do.Ο,τι και να πούμε για την Fashion Editor του Yes I do, Σοφία Ιωάννου θα είναι λίγο…

Ο haistylist του 23 haircreations Σταύρος Σακάτος και οι νύφες του. Τώρα που δείχνει ακριβώς η Editor in Chief του Yes I do θα σας γελάσουμε!Tάσος Μπίθας, Μυρτώ Κάζη, Σπύρος Σαββίνος. Το τρίπτυχο της επιτυχίας του cover μας!H Μυρτώ και ο Τάσος μέχρι και στα πατώματα έπεσαν για το εξώφυλλό μας.Παιδιά μην ενοχλείστε ένα photobombing ήθελα να κάνω στη Μυρτώ και στον Τάσο, λέει η PR & Commercial Director του Yes I do, Νάνσυ Παπαδημητρίου.

Τrue Happiness.

Τα κορίτσια της Inglot Greece, Αναστασία Καραντώνη Senior Inglot Make up Artist και Bίκυ Χάλου, Inglot Make up Artist, έκαναν θαύματα στους φωτογραφιζόμενους με την άψογη δουλειά τους.Βusted η Εditor in Chief του Yes I do, Γιακούμα Αργυρώ.Η Μάρτζυ Ανυφαντάκη, του teleioparty.gr στα χέρια των κοριτσιών της Inglot Greece.Η Νάνσυ Παπαδημητρίου, PR & Commercial Director του Yes I do εμφανώς απαντά στα εκατοντάδες mail που λαμβάνει ενώ η Μυρτώ Κάζη, Founder του Υes I do, εμφανώς σε κατάσταση “Παιδιά τι μου λέτε;;; Δεν σας προλαβαίνω!”Είναι εμφανές ότι θα προτιμούσε να είναι σε ένα λούνα παρκ, η αρχισυντάκτρια του Yes I Do, Γιακούμα Αργυρώ.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος απλά μας μάγεψε με τη γοητεία του!Girls just wanna have fun! Η head make up artist του Yes I do, Κωνσταντίνα Μιχοπάνου και η Μυρτώ Κάζη απολαμβάνουν ολοκληρωτικά τις δημιουργίες της Buttermilk.Αυτό το αγόρι το αγαπάμε γιατί επιμελείται όλο το στυλιστικό κομμάτι των φωτογραφιζόμενών του κάθε τεύχος και είναι ο Σπύρος Σαββίνος.A real beauty our Beauty Editor, Nίκη Μουστάκα.Η Ιλένια Ουίλιαμς , αυτό το δροσερό κορίτσι μας συνεπήρε με την αύρα της! Εδώ με τις make up artists της Inglot Greece, Αναστασία Καραντώνη και Βίκυ Χάλου.

Η Σαββίνα Σκεπετάρη ή αλλιώς το Σαββινάκι μας ή αλλιώς hair & make up artist του Yes I do και φυσικά ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την εικόνα του Yes I Do Free Press, Χριστίνα Γιώτη, Art Director του Yes I do.Ναι γεια σας, ονομάζομαι Γιώργος Μπουζάκης και είμαι ο ένας εκ των δυο φωτογράφων του Yes I Do.Ο Ευρυπίδης Γουργουλίδης, PR Manager της L’Oreal , έτοιμος για τη φωτογράφισή του.

Η Δανάη Ίσαρη ή αλλιώς η Δανάη μας επί τω έργω.Happy Shiny Bride! Ή αλλιώς γεννημένη νύφη, η Μυρτώ Κάζη!

 

Η Νάνσυ Παπαδημητρίου, PR & Commercial Director, του Yes I do  ή λέγε με και τα παιδία παίζει.Με χαρά σας συστήνουμε το Γιώργο Μπουζάκη, έναν εκ των φωτογράφων του Yes I do και τη Γιώτα Φακουρέλη βιντεογράφο. Ε, και είναι και από τα αγαπημένα μας ζευγάρια!Στις επάλξεις όλοι!

Και με το drone συνεργάστηκαν και σε βαρέλια έκατσαν για τις ανάγκες του εξωφύλλου η Μυρτώ Κάζη με τον Τάσο Μπίθα.

Η ευτυχία σε όλες τις εκφάνσεις της.

Έλα παιδιά το έχουμε, ενθαρρύνει η Μυρτώ ενώ ο Τάσος θυμήθηκε τον Derek Zoolander.

 

Retro couple. Retro couple.Sweet moments.Never let me go…

Ένας από τους πρωταγωνιστές της φωτογράφισης, ο Άρης, ο σκυλάκος του Σπύρου Σαββίνου.“Έλα Μπίθα έχουμε λίγο ακόμα….”, ίσως και να λέει η Μυρτώ Κάζη στο σύζυγό της.Αν μπορούσε η ευτυχία να αποτυπωθεί ίσως και να ήταν αυτή η εικόνα.This is Us! Και σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει αυτή είναι σχεδόν όλη η ομάδα του Yes I do μετά από το τέλος των φωτογραφίσεών μας!

Credits

Photos : Δανάη Ίσαρη | Γιώργος Μπουζάκης

Location: Μεσογειακή Αυλή