Οι 30 τυχεροί που κερδίζουν από μια μονή πρόσκληση για να επισκεφθούν τη φετινή New Life είναι οι:

Νικόλ Κόκκινου, Πόπορη Αγγελική, Χαραλαμπίδου Βικτώρια, Γιώργος Βαζίκας, Ζηνοβία Μαρτάκη, Βάϊος Τσούτσικας, Μαρία Κατσαϊδώνη, Άλκηστις Καβάκα, Ιωάννα Παλαιοχάρη, Σταυρούλα Τσακανίκα, Χριστίνα Αντωνακάκη, Νεφέλη Βιτζηλαίου, Αθηνά Γκαντήραγα, Μαρία Κόφου, Άννα Δημητριάδη, Πηνελόπη Τσάκαλος, Ματίνα Κοτζιά, Κώστας Σπυρόπουλος, Ροδούλα Κοσκερίδου, Αλεξία Ιωάννου, Γιούλη Κοσκερίδου, Βασιλική  Αθανασούλη, Δαρόγλου Σοφία, Ελευθερία Σαχά, Ειρήνη Χονδρογιάννη, Μαρία Τάτση, Καναρίδου Μαρία, Αναστασία Μπερκ, Θεοδώρα Μπουρνά, Λεμονιά Καρακοφωλίτη

Yes I do NewLife 2016 4

Παντρεύεστε μέσα στο 2016 και ακόμα μένουν πολλές εκκρεμότητες να εκπληρωθούν; Δεν υπάρχει κανένας λόγος άγχους γιατί στη φετινή NEW LIFE που θα πραγματοποιηθεί 22 έως και 25 Ιανουαρίου στο MEC Παιανίας πάνω από 130 από τις καλύτερες επιχειρήσεις/ εκθέτες του χώρου του γάμου θα είναι εκεί  για να σας συμβουλέψουν και γιατί όχι να σας καθοδηγήσουν για το τι πρέπει να κάνετε την πιο όμορφη μέρα της ζωής σας!

Yes I do NewLife 2016 2

Η έκθεση πλαισιώνεται από πλήθος εκδηλώσεων και τις 4 ημέρες λειτουργίας της, όπως είναι οι επιδείξεις | catwalks των  εκθετών αλλά και οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση προγραμματίζεται από τους εκθέτες της!

Yes I do NewLife 2016 7

Yes I do NewLife 2016 3

Extra plus είναι το φετινό Yes I do catwalk όπου θα πραγματοποιηθεί 22|Ιανουαρίου στις 18.30 το απόγευμα  όπου οι 10 top designers της χώρας προτείνουν τα bridal looks της χρονιάς ντύνοντας 30 διάσημους Έλληνες.

Yes I do NewLife 2016 6

Ενώ 8 ακόμη επιδείξεις μόδας νυφικών και γαμπριάτικων συλλογών μέσα από κορυφαίες εταιρείες, ατελιέ και σχεδιαστών μόδας που συμμετέχουν στην έκθεση θα λάβουν χώρα.

Yes I do NewLife 2016 5

Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και για τις τέσσερις μέρες της έκθεσης.

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου
18.30 Yes I Do Catwalk
Οι 10 top designers της χώρας προτείνουν τα bridal looks της χρονιάς ντύνοντας 30 διάσημους Έλληνες.
Σάββατο 23 Ιανουαρίου
17.00 TEOKATH by Flora Aidonopoulou
18.30 NIKOS APOSTOLOPOULOS
20.00 NANTINA
Κυριακή 24 Ιανουαρίου
13.00 COSTAΝTINO
15.00 MAIRI MPAROLA
17.00 HELENA KYRITSIGIANNETOS
18.30 ATELIER ZOLOTAS
20.00 EVITA SPOSA
Δευτέρα 25 Ιανουαρίου
12.00 GREEK FLOWER CUP PRO 2016 – Τελικός
Αν θέλετε λοιπόν να επισκεφθείτε τη φετινή New Life και να γνωριστούμε από κοντά τοYes I do σας εξασφάλισε 30 μονές προσκλήσεις ώστε να επισκεφθείτε την έκθεση τις ημέρες και ώρες διεξαγωγής της. Αφήστε το ονοματεπώνυμό σας κάτω από το άρθρο μέχρι και την Κυριακή 17 Ιανουαρίου. Η ανακοίνωση των ονομάτων θα γίνει στις 19 Ιανουαρίου και θα μπορείτε να παραλάβετε τις προσκλήσεις σας από την είσοδο της έκθεσης.
Yes I do NewLife 2016 1
Ακόμα να πειστείτε για να την επισκεφτείτε;
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση μπείτε εδώ  και εδώ 
Όλα τα αφιερώματα σχετικά με την φετινή έκθεση θα τα δείτε εδώ
To Yes I do θα συμμετέχει στη New Life με δικό του περίπτερο (αριθμός Α20) και θα σας περιμένει για να γνωριστούμε από κοντά και να συζητήσουμε ο,τι σας απασχολεί σχετικά με την big day σας!