Δεν καταλαβαίνω ποια είναι η είδηση. Γιατί απασχολεί τον Τύπο το ότι ο Πρίγκιπας William πήγε μόνος του στον γάμο της πρώην του, της Rose Farquhar, με την οποία έβγαιναν πριν από είκοσι χρόνια; Ειδικά αν παρακάμψουμε το σκανδαλοθηρικό παραθυράκι που ανοίγει η απουσία της Kate Middleton από το event -δεδομένου του ότι φημολογείται ότι ο άντρας της έχει εξωσυζυγική σχέση- τα λοιπά (θα έπρεπε να) είναι όλα λυμένα.

Τι πιο υγιές;

Το να σε καλέσει ο πρώην σου στον γάμο του αποτελεί (μάλλον) ένδειξη ότι σε εκτιμάει ως άνθρωπο, σέβεται το κοινό σας παρελθόν, γι’ αυτό και θέλει να σε έχει κοντά του σε αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής του. Οπότε, δεν έχεις λόγο ούτε να αρνηθείς να πας, ούτε να αισθάνεσαι περίεργα ή «κάπως».

Αν κάποιος σε κοιτάξει στραβά του τύπου «τι θέλει αυτή εδώ;» ή σε κάνει να αισθανθείς ανεπιθύμητη, απλώς θύμισε στον εαυτό σου ότι είναι δικό του πρόβλημα και δείγμα μικροπρέπειας.

Οπότε, η απάντηση στο ερώτημα «τι πρέπει να κάνεις για να “επιβιώσεις” από τον γάμο του πρώην σου» είναι «ό,τι θα έκανες σε οποιονδήποτε άλλο γάμο σε καλούσαν». Πάρε ένα δώρο που θα εκτιμηθεί από το ζευγάρι (εδώ έχεις και προνόμιο καθώς; δεν μπορεί, τα γούστα του γαμπρού θα τα ξέρεις 😝), ντύσου και στολίσου ανάλογα με το dress code, αρωματίσου ελαφρά για να μη λιποθυμήσει κανείς στο πέρασμά σου και τράβα για το event.

PARTY GIRL

Φιλενάδα, μη βάλεις λευκά. Φωτογραφία: Halayalex/Freepik

Yes I Do Tip: Αν έχετε όλοι ακομπλεξάριστο χιούμορ και τα πας καλά με τη νύφη, τίποτα δεν σε εμποδίζει να κάνεις και καμιά απενοχοποιημένη αναφορά στο κοινό σου παρελθόν με τον γαμπρό, τύπου να πεις στη γυναίκα του πρώην σου «εγώ τη γλίτωσα, δεν μπορώ να καταλάβω εσένα πώς σε τούμπαρε» και να σκάσετε όλοι στα γέλια.

No I Don’t Tip 1: Θα σου προτείναμε να αποφύγεις όπως ο διάολος το λιβάνι τα δραματικά «Να τον αγαπάς τώρα που τον έχεις / τα λάθη του ν’ αντέχεις / να νοιάζεσαι γι’ αυτόν / να τον αγαπάς τώρα που τον έχεις / και να τον προσέχεις / όπως τον πρόσεχα, όπως τον λάτρευα κι εγώ». Δεν ζούμε στο 1998 και εσύ δεν είσαι ούτε η Άννα Βίσση που τραγούδησε το σχετικό άσμα ούτε η Ναταλία Γερμανού που το έγραψε.

No I Don’t Tip 2: Μη βάλεις λευκά.

-Κλειώ Ευθυμίου

Κεντρική φωτογραφία άρθρου: Freepik

RELATED POSTS