Οι Θεατρικές Σκηνές και ο Σπύρος Μιχαλόπουλος, σκηνοθέτης της σειράς Άγριες Μέλισσες, ενώνουν τις δυνάμεις τους παρουσιάζοντας αποκλειστικά στο youfly.com μια ολοκαίνουρια πρωτότυπη μίνι σειρά με τίτλο 30” (30 seconds) σε ιδέα και σενάριο της Πηνελόπης Κουρτζή και της Αυγής Βάγια. Το Yes I Do είναι χορηγός επικοινωνίας και είμαστε σίγουροι ότι η σειρά θα σας καθηλώσει! 

Τα social media ενώνουν τους ανθρώπους κατά τη διάρκεια ενός lockdown.

«Τελικά έχουμε δύο ζωές. Η μια διαρκεί 24 ώρες και η άλλη 30”. Εσύ ποια θα διαλέξεις;»  

Με αυτή τη φράση ξεκινά η ιστορία δύο ανθρώπων, ενός άντρα και μιας γυναίκας, που γνωρίζονται τυχαία μέσω των κοινωνικών μέσων δικτύωσης σε καιρό υποχρεωτικού εγκλεισμού. Ακολουθεί ο ένας τον άλλον και γρήγορα αναπτύσσουν μια διαδικτυακή σχέση, εντελώς διαφορετική από αυτές που συνάπτουμε σε φυσιολογικές συνθήκες καθημερινότητας.

Η ιστορία δυο ανθρώπων που οφείλουν τη γνωριμία τους στο lockdown εκτυλίσσεται σε 11 επεισόδια. Τι συμβαίνει όμως όταν η ζωή όπως την γνωρίζουμε δεν υπάρχει πια; Τι θα συμβεί πίσω από δύο κλειδωμένες πόρτες όταν η ζωή των 30″ πάρει τα ηνία; Και μήπως τελικά τα 30” για αυτούς τους ανθρώπους είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα απλό story στα social media; Όπως ένα μυστικό που μοιράζονται χωρίς να το ξέρουν; 

thumbnail_30_banner_947_x_288_1.png

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους η Ζαχαρούλα Βαλαβάνη και ο Αλέξανδρος Δαβιλάς. Οι δύο ηθοποιοί γίνονται οι ήρωες που ερμηνεύουν δημιουργώντας social accounts με πραγματικούς ακολούθους και αλληλεπίδραση με τον κόσμο. Ζουν έναν έρωτα με καθημερινές ανθρώπινες στιγμές, πολύ συναίσθημα, ανατροπές, καρμικές συμπτώσεις, συγκίνηση και γέλιο που θα μας κάνουν να ταυτιστούμε και ενδεχομένως να αναθεωρήσουμε κάποια δεδομένα της ζωής μας. Στο τέλος, θα κληθούν να αποφασίσουν αν θα επιλέξουν να παραμείνουν στην πλασματική και όμορφη virtual ζωή των 30’’ ή θα κάνουν το βήμα να προχωρήσουν στην πραγματική που έχει 24 ώρες αλλά και τον κίνδυνο καθημερινής τριβής και προβλημάτων.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Ζαχαρούλα Βαλαβάνη. 

Το πρωτότυπο αυτό εγχείρημα ολοκληρώθηκε εξ αποστάσεως όσο βρισκόμαστε όλοι σε κατάσταση εγκλεισμού. Γυρίστηκε σε εσωτερικούς χώρους χωρίς να χρειαστεί κανείς να βγει από το σπίτι του. Ακόμα και η γνωριμία και συνεργασία των συντελεστών για αυτό το project έγινε διαδικτυακά.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς Αλέξανδρος Δαβιλάς.

Η πρεμιέρα των δύο πρώτων επεισοδίων της σειράς θα πραγματοποιηθεί την 1η Μαΐου στις 21.00 στο youfly.com χωρίς καμία απολύτως χρέωση. Κάθε μέρα θα ανεβαίνουν καινούρια επεισόδια, ενώ οι τηλεθεατές θα μπορούν να παρακολουθούν τη σειρά 24 ώρες των 24ώρο.

Επιμέλεια σκηνοθεσίας – παραγωγή: Σπύρος Μιχαλόπουλος

Ιδέα-σενάριο: Πηνελόπη Κουρτζή – Αυγή Βάγια

Σκηνοθεσία: Ειρήνη Λουκάτου

Πρωταγωνιστούν: Ζαχαρούλα Βαλαβάνη – Αλέξανδρος Δαβίλας

Με την υποστήριξη των Θεατρικών Σκηνών

Χορηγός επικοινωνίας: Yes I Do

Instagram accounts:

@30seconds

@tatiana30seconds

@michalis30seconds

Διαβάστε επίσης…

Γάμοι φέτος το καλοκαίρι | Όλες οι τελευταίες εξελίξεις

Πρέπει να αναβάλλεις τον γάμο σου και δεν ξέρεις πώς;

Επιτρέπονται οι γάμοι; Τι ισχύει στην Ελλάδα και τι σε άλλες χώρες που πλήττονται από την πανδημία