Παντρεύεσαι και ψάχνεις το τέλειο νυφικό!
Γίνεσαι κουμπάρα και αναζητάς τα πιο ιδιαίτερα στέφανα που υπάρχουν!
Βαφτίζεις το μωρό σου και θέλεις να οργανώσεις μια παραμυθένια βάπτιση! Στη NEW LIFE θα βρεις πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού!
Παντρεύεσαι το καλοκαίρι, έχεις κλείσει εκκλησία αλλά δεν έχεις χρόνο να γυρίσεις όλη την Αττική για να βρεις κτήμα για τη δεξίωση: Εδώ θα τα βρεις όλα συγκεντρωμένα!
Ο γάμος θα γίνει τον Σεπτέμβριο. Έχεις κλείσει τα πάντα εκτός από τον φωτογράφο. Εδώ θα βρεις τους καλύτερους!
Βαφτίζεις το μωρό σου και θα φτιάξεις μόνη σου τις μπομπονιέρες. Εδώ θα πάρεις ιδέες, θα μάθεις πού θα βρεις τα καλύτερα υλικά και τα πιο νόστιμα κουφέτα!
Παντρεύεται η καλύτερή σου φίλη και θέλεις να της κάνεις το καλύτερο γαμήλιο δώρο. Ένα ταξίδι, μαθήματα χορού για εκείνη και τον άντρα της, ένα bachelorette kit…!
Έχεις ονειρευτεί, την ώρα που θα μπαίνετε στη δεξίωση να σκάσουν πυροτεχνήματα. Πού θα τα βρεις, πόσο κοστίζουν, ποια μέτρα ασφαλείας πρέπει να τηρηθούν…; Εδώ θα βρεις γνώστες που θα σου εξηγήσουν τα πάντα.
Πόσο κοστίζει άραγε η ενοικίαση ενός πολυτελούς αυτοκινήτου; Μπορώ να το δω; Μπορώ να διαλέξω; Θα έχει και οδηγό; Εδώ θα βρεις απαντήσεις αλλά και θα κάνεις απευθείας κράτηση!
Παντρεύεσαι με πολιτικό γάμο αλλά δεν θα βάλεις νυφικό. Ψάχνεις όμως ένα νυφικό φόρεμα ειδικά για την περίσταση…Κι αυτό εδώ θα το βρεις!

Αυτοί κι άλλοι 100 λόγοι υπάρχουν για να επισκεφτείς τη NEW LIFE. Επαγγελματίες του γάμου και της βάπτισης, θα σε περιμένουν από 19 έως και 22 Ιανουαρίου στο MEC Παιανίας για να σου δώσουν απαντήσεις, λύσεις και έμπνευση για τα σημαντικότερα events της ζωής σου! Τα λέμε εκεί!